Reteaua REGINA MARIA inaugureaza prima policlinica privata de pediatrie din Craiova

0
470

Reteaua REGINA MARIA inaugureaza prima policlinica privata de pediatrie din Craiova 1La 4 ani de la deschiderea primei clinici din Craiova, Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi consolideaza prezenta locala prin inaugurarea primei policlinici private de pediatrie din oras – Policlinica Universitatii. Cu o investitie de jumatate de milion de euro, noua clinica este localizata central, in proximitatea Universitatii Craiova si duce mai departe angajamentul de a sustine calitatea actului medical, precum si grija pentru sanatatea femeii si a copilului.

Noua policlinica REGINA MARIA are o suprafata de 410 mp, dispune de 12 cabinete, dintre care 7 cabinete de pediatrie, 2 cabinete medicale de obstetrica-ginecologie, 2 cabinete de recoltare, o sala de tratament si ofera craiovenilor acces la o gama complexa de peste 14 specialitati medicale. Cu o echipa formata din 23 de medici, Policlinica Universitatii este dotata cu echipamente de ultima generatie, menite sa asigure servicii medicale de cea mai inalta calitate pentru cei mici si mamele lor.

Printre aparatele disponibile in policlinica se numara un ecograf modern precum si alte echipamente pentru investigatii de obstetrica-ginecologie, ORL si oftalmologie. Tehnologia moderna, sustinuta de echipamentele performante si de echipele de specialisti, asigura servicii la cele mai inalte standarde medicale, acuratetea rezultatelor investigatiilor si prelucrarea analizelor de laborator in termen scurt.

„Suntem bucurosi sa deschidem prima policlinica de pediatrie din Craiova, un loc cu medici mari atat pentru cei mici, cat si pentru mamele lor. Continuam astfel seria de investitii locale, inceputa in 2014, odata cu lansarea primei policlinici REGINA MARIA din Craiova si sustinuta in 2016 de preluarea Centrului Medical Helios. Avem certitudinea ca experienta profesionala a echipei de medici si dotarea policlinicii Universitatii vor transforma noul centru intr-un reper de performanta pentru regiune. Pe langa investitiile materiale facute de Reteaua de sanatate REGINA MARIA in Craiova, cea mai importanta este investitia in comunitate, prin grija fata de oamenii mari de maine.”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Reteaua REGINA MARIA inaugureaza prima policlinica privata de pediatrie din Craiova 2

Printre specialitatile medicale disponibile in noua policlinica REGINA MARIA din Craiova se numara: boli infectioase, cardiologie, chirurgie, ecografie, endocrinologie, neurologie, nutritie, oftalmologie, ortopedie, ORL, pediatrie, psihiatrie, psihologie si obstetrica-ginecologie. Lista de investigatii a laboratorului cuprinde atat testele uzuale de biochimie, hematologie, microbiologie, cat si teste genetice si moleculare, teste de anatomie patologica si citologie.

De la deschiderea primei clinici REGINA MARIA din Craiova, reteaua de sanatate a realizat investitii de peste 2,2 milioane euro in tehnica, echipamente si aparatura de ultima generatie. Aceste investitii au facilitat accesul la consultatii, investigatii, analize medicale, servicii de medicina muncii celor aproape 100.000 de pacienti care au apelat la seviciile retelei doar in ultimul an, 13.000 fiind posesori de abonamente. Asteptam ca in primul an de la deschidere sa oferim in noua locatie servicii medicale pentru 50.000 de locuitori ai Craiovei si ai oraselor din regiune.

Expansiunea retelei de sanatate in Oltenia urmeaza o ampla strategie de leadership in servicii de sanatate la nivel local, cu investitii continue in calitatea actului medical.

View post on imgur.com

Despre Reteaua de sanatate REGINA MARIA
Reteaua de sanatate REGINA MARIA este operatorul de servicii medicale private din Romania ce reuneste peste 5.000 de angajati si colaboratori in cele 47 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. REGINA MARIA si-a castigat pozitia de lider pe piata medicala romaneasca datorita calitatii serviciilor oferite si a numarului de unitati medicale prin intermediul carora deserveste peste 2,2 milioane de pacienti. Totodata, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 490.000 de abonamente medicale. In cifre, Reteaua de sanatate REGINA MARIA inseamna: 47 de locatii proprii, 5 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 2 maternitati, 8 campusuri medicale, 18 centre de imagistica, 21 laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 290 de policlinici partenere in tara. Totodata, REGINA MARIA este prima companie care a introdus in Romania conceptul de abonamente medicale pentru companii, in urma cu peste 20 de ani, si care a lansat prima gama de pachete medicale destinate IMM-urilor si startup-urilor, indiferent de numarul de angajati.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.