REVELION CRAIOVA 2018: Directia 5, Morris, Dana Torop si Trupa Maxim

0
840

Și în acest an, Revelionul îl petrecem în aer liber. Primăria Craiova invită locuitorii Municipiului să numere împreună trecerea dintre ani, pe strada A.I. Cuza, în dreptul Universității din Craiova, în compania unor mari nume ale scenei românești: Directia 5, Morris, Dana Torop și Trupa Maxim.
Craiovenii vor avea ocazia duminică, 31 decembrie 2017, începând cu orele 22.30, să fredoneze cele mai cunoscute piese ale trupei Direcția 5, precum „Îţi mulţumesc“, „Dacă ai şti“, „Şi ce dacă“, „Ce mai faci“ şi „Forever Love“.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu şi Alina Crişan, trupa Direcţia 5 s-a înfiinţat în anul 1991, iar un an mai târziu băieţii lansau primul album: „La vulturul de mare cu peştele în gheare“. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 20 de albume şi sute de piese lansate. De-a lungul timpului, Direcţia 5 a colaborat cu artişti precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică şi Nicoleta Nucă.

Maxim este o trupă de muzică pop, formată de Adrian Sînă în anul 2013. Medvedi, Ciobota și Sucilea au fost concurenți în cadrul emisiunii-concurs X Factor, iar Laiu, ultimul sosit în trupă, vine din Chișinău, Republica Moldova. Primul single s-a numit “50/50” și s-a bucurat și de un videoclip. În 2014, cei patru băieți au lansat melodia “Sărutări criminale“, care a ajuns rapid la inimile ascultătorilor, videoclipul strângând peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube și devenind una dintre cele mai difuzate piese ale anului 2014. Sucilea și Ciobota au părăsit trupa pentru a urma o carieră solo. Aceștia au fost înlocuiți de Iulian Selea, fost concurent la Vocea României și Adi Istrate, participant la X Factor.

Morris – pe numele său Marius Iancu este un solist și DJ de muzică house, pop și electronică. În 2008 a început să colaboreze cu trupa Play & Win și a debutat cu piesa „Till The Morning Light” în anul 2008 și “Desire” in 2009, care a devenit hit, nu doar în România, dar și în Rusia, Polonia și Spania.
Dana Torop – a început să cânte la vârsta de 15 ani, dar a devenit cunoscută publicului în anul 2013, când a reprezentat Craiova în competiţia dură de la „Vocea României“, în echipa lui Marius Moga.
Spectacolul de Revelion 2018 al Primăriei Craiova va include momente coregrafice, dar și jocurile de artificii.
Pe 31 decembrie, la orele 22.30, vino la Universitate să petrecem împreună Revelionul Craiova 2018!

Un eveniment susținut de Primăria și Consiliul Municipal Craiova!

SERVICIUL IMAGINE

PRIMĂRIA CRAIOVA

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.