Revolta natiunii izgonite – Imagini in direct de la Protestul Diasporei

0
126

Revolta natiunii izgonite - Imagini in direct de la Protestul Diasporei 1Revolta natiunii izgonite. Ziua unu, Revolutia 2.0. Cei care s-au intors pentru a-i face sa plece pe infractorii care conduc din umbra Guvernul reprezinta peste 6 milioane de romani izgoniti din tara. Sunt milioanele de romani care trimit anual miliarde de euro si dolari in Romania. Bani castigati pe cinstite, cu bratele si mintea. Bani curati, truditi. Si furati apoi, cand ajung la bugetul tarii, de indivizi ca Dragnea, Valcov, Mazare, Udrea, etc.

Citeste si :  In plin turneu national, 5GANG lanseaza Tank

Insa cel mai mare pericol este dictatura sumbra care ne paste. Eliminarea suprematiei legii si a libertatilor individuale. Ii spunea joi un roman venit din Germania unei reporterite de la Digi: Noi suntem mult mai bine informati ca cei din tara. Pentru ca voi aflati doar ce dicteaza politicienii corupti televiziunilor pe care le controleaza.

Mii de masini nu pot intra in Bucuresti , trenurile au fost oprite ore in sir .. toate acestea ne intorc in timp ! Este o dictatura comunista in acest moment iar PSD incearca sa impuna bariere oamenilor pentru a nu ajunge la Protestul Diasporei .

Citeste si :  Primarul PSD din Podari dezinformeaza total si arunca vina pe ziaristi ... Probele video si foto sunt destul de clare !

Propaganda psd-ista incearca sa limiteze acest protest , mintind numarul celor care se afla acum la protest .

Jurnal de Craiova va prezinta in direct Mitingul Diasporei !

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.