Ringo Dămureanu : AUR are solutii ! Programul de Guvernare AUR in 15 puncte include o serie de masuri privind mediul economic

0
341

Astăzi, la Biroul Parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, a avut loc conferința de presă săptămânală AUR Dolj. Conferința a fost susținută de deputatul Ringo Dămureanu, vicepreședinte Alexandra Elisa Stanciu și Iulian Constantin Bogdan, membru în biroul de conducere al organizației.

Deputatul Ringo Dămureanu a adus în discuție primirea trofeului “Parlamentarul Doljean de 10”, ediția 2022, oferit de Jurnal de Craiova, rotativa guvernamentală, greva lucrătorilor din sănatate, cât și continuarea prezentării Programului de Guvernare AUR in 15 puncte.

“Alianța pentru Unirea Românilor dorește să ridice nivelul salariului minim la valoarea de 5000 lei, gradual, în primii patru ani de guvernare. Astăzi, impozitul pe salariu este de peste 40 % din venitul brut, dar AUR va reduce această valoare la maxim 25 %.
Totodata, AUR sprijină Seniorii Romaniei, astfel încât persoanele care aleg voluntar să își continue activitatea profesională în mediul privat, după atingerea vârstei de pensionare, vor fi scutite de contributii si impozitul pe veniturile din salarii.
Privind regimul fiscal al companiilor mici, stabilim un impozit pe cifra de afaceri de 2%.
La companiile cu cifra de afaceri mai mare de 50 de milioane de euro, acestea vor platii anual un impozit pe profit de 16 %”, a declarat Deputatul Ringo Dămureanu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.