Ringo Damureanu, Deputatul de Dolj , Secretar al Camerei Deputaților si Presedintele al S. N. „FORTA LEGII” ,este alaturi de angajații din sistemul sanitar

0
2265

Deputatul de Dolj , Secretar al Camerei Deputaților si Presedintele al S. N. „FORTA LEGII”, continua sa isi faca imagine si sa aplice dublu standard.. Ringo Damureanu este alaturi de angajații din sistemul sanitar..
La prima vedere este foarte bine daca un demnitar are o pozitie fata de ce se intampla in aceasta tara dar ce sa vezi cand deputatul sindicalist vrea sa isi atraga si o parte buna din sistemul sanitar in Sindicatul National Forta Legii ?

Nu avem nici un alt exemplu de deputat care sa fie si presedinte al unui sindicat dar aceasta este o alta discutie prezentata in articolul “Ringo Damureanu, parlamentar sau lider de sindicat? Primul lider de sindicat care cere Lege Speciala pentru Politia Locala

Jurnal de Craiova lucreaza doar cu “materialul clientului” iar in acest sens am descoperit ca ziarul online Cronica Olteniei are un articol care spune asa : Ringo Dămureanu: Suntem alături de angajații din sistemul sanitar.

Conform sursei prezentate anterior, Deputatul de Dolj , Secretar al Camerei Deputaților spune : Suntem alături de acești români și facem un apel către prim-ministrul Marcel Ciolacu și ministrul Muncii și cel al Sănătății să soluționeze revendicările bine meritate ale lucrătorilor din sistemul sanitar.

Fara sa precizeze cine este alaturi, Ringo Damureanu omite cateva aspecte prezente pe pagina de facebook a Sindicatului National Forta Legii ..

“Reprezentanții Forța Legii și CSN Meridian s-au întâlnit miercuri cu ministrul Sănătății pe tema lucrătorilor din DSP, aflați în proteste
Ministrul Alexandru Rafila a fost interesat să afle de la reprezentanții lucrătorilor situația reală a condițiilor de muncă și de salarizare.
Părțile au convenit să realizeze un grup de lucru pentru soluționarea problemelor lucrătorilor din Sănătate, grup din care ministrul Alexandru Rafila s-a angajat să facă parte personal.
Sindicatul Național ”Forța Legii” a fost reprezentat prin Marius Sepi, Președinte executiv și Simona Lăzărescu, funcționar public din DSP Constanța.
Confederația Sindicală Națională Meridian a fost reprezentată prin Dumitru Fornea, Secretar general al confederației, Membru al Comitetului Economic și Social European de la Bruxelles.
Vă vom ține la curent cu evoluția discuțiilor.”, se mentioneaza pe pagina ..
Ringo Damureanu, Deputatul de Dolj , Secretar al Camerei Deputaților si Presedintele al S. N. „FORTA LEGII” ,este alaturi de angajații din sistemul sanitar 1

O alta postare pe aceeasi pagina ..

Ringo Damureanu, Deputatul de Dolj , Secretar al Camerei Deputaților si Presedintele al S. N. „FORTA LEGII” ,este alaturi de angajații din sistemul sanitar 2

De ce a fost nevoie si de articolul din Cronica Olteniei ? Simplu si eficient raspundem ..
Ringo Damureanu are unele probleme de cand noi am spus lucrurilor cu subiect si predicat.
Angajatii din sistemul sanitar reprezinta o miza importanta pentru Ringo Damureanu pentru ca informatiile sunt vitale in aceasta perioada..
Nu suntem in masura sa judecam noi . Doar va semnalam unele derapaje care ar trebui preluate si de alte organe de presa dar din pacate nu se intampla acest lucru ..

Totusi avem ceva de comentat fata de ce am vazut la ultima conferinta de presa.. Domnule Damureanu aveti probleme mari din cauza materialelor aparute in acest ziar online dar sa stiti ceva important : NU SUNTETI NICI PRIMUL SI NICI ULTIMUL VIZAT DE NOI !
Ar trebui sa fiti mandru ca faceti parte dintr-o galerie selecta dar din pacate sunteti disperat …
Se citeste pe fata dumneavoastra pentru ca nu am facut altceva decat sa facem o comparatie dintre 2 conferinte de presa ..
Totusi este ciudat ca nu aveti nici un drept la replica .. Sa fie adevarat tot ce scriem ?
In incheiere avem o surpriza ..

Domnul Ringo Damureanu:

(Cu mana pe Constitutie si Biblie rosteste juramantul scris.)

Eu, Damureanu Ringo, deputat ales in Circumscriptia electorala nr. 17 Dolj,

Jur credinta patriei mele Romania;

Jur sa respect Constitutia si legile tarii;

Jur sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei;

Jur sa-mi indeplinesc cu onoare si fidelitate mandatul incredintat de popor;

Asa sa ma ajute Dumnezeu.

(Semneaza juramantul si il depune la presedintele de varsta al Camerei Deputatilor.)

Anul viitor se incheie mandatul …
Cum vreti sa isi aminteasca oamenii de dumneavoastra? Vreti sa lasati ceva deosebit in urma dumneavoastra, vreti sa faceti diferenta in aceasta lume? Raspunsul va apartine ..

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.