Ringo Dămureanu : PSD, PNL și USR pregătesc în aceste zile o nouă păcăleală

0
337

Astăzi, la Biroul Parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, a avut loc conferința de presă săptămânală AUR Dolj. Conferința a fost susținută de deputatul Ringo Dămureanu, coordonatorul județean Ionel Gheorghe și Luiza Florela Motocu, membru al organizației.

Deputatul Ringo Dămureanu a adus în discuție mai multe subiecte.
În primul rând, deputatul AUR a discutat despre pensiile speciale ale parlamentarilor, o parte din măsurile Programului de Guvernare AUR în 15 puncte și despre atacul politicienilor locali în privința achiziționării unei vaci de către George Simion.

Referitor la pensiile speciale, deputatul Ringo Dămureanu a declarat: “PSD, PNL și USR pregătesc în aceste zile o nouă păcăleală”

Cu excepția AUR, toate celelalte partide parlamentare nu vor sub nicio formă să renunțe la aceste privilegii, pregătind și introducând în Parlament inițiative neconstituționale unele după altele, pentru a păcăli poporul. Una dintre acestea se află chiar acum în procedura de adoptare.

Pentru a păcăli din nou românii, PSD a introdus recent în Parlament o nouă inițiativă legislativă, prin deputatul Alfred Simonis, unul din inițiatorii legii neconstituționale, fix cu același conținut ca și cea declarată neconstituțională. Doar ușoare modificări de formă apar în titlu: ”abrogarea Capitolului XI” din aceeași Lege nr. 96/2006, la fel și în conținutul legii, unde prevede că se abrogă ”Capitolul XI Indemnizația pentru limită de vârstă, conținând articolele 49 și 50”, adică fix aceleași articole prevăzute de legea anterioară, nicio modificare.

Joi au avut loc dezbaterile Comisiei permanente a Senatului și Camerei Deputaților privind Statutul deputaților și al senatorilor, având ca unic punct pe ordinea de zi proiectul domnului Simonis, PSD.

În numele Alianței pentru Unirea Românilor a participat deputatul Ringo Dămureanu, Președinte al Comisiei pentru Consituționalitate, care a reiterat dispozițiile Art. 16 din Constituție, privind egalitatea în drepturi, arătând că în faţa legii şi a autorităţilor publice cetăţenii sunt egali, fără privilegii şi fără discriminări și că nimeni nu este mai presus de lege. Astfel, deputatul AUR a arătat că parlamentarii, care primesc o indemnizație impozabilă potrivit legii, prin care contribuie la fondul de pensii, nu pot fi deasupra celorlalți cetățeni români primind o dublă remunerație pentru aceeași muncă depusă.

Deputatul Dămureanu a prezentat poziția Alianței pentru Unirea Românilor, în sensul ca aceste privilegii, de care se bucură, printre alții, și mai mulți membri ai Curții Constituționale, foști sau actuali, să fie drastic impozitate, cu 90%, dacă măsura eliminării va fi mereu zădărnicită de Curtea Constituțională și partidele parlamentare care o servesc printr-o procedură mereu defectuoasă.
Despre atacul politicienilor locali privind “Vaca lui Simion”, deputatul AUR a adăugat:

Grădina lui Dumnezeu e cea mai mare!!! Iar nasul lui Dan Păloiu pare mai lung decât coada Văcuței lui George Simion.
Foștii băsiști doljeni, aciuați acum prin curtea PSD-ului local pentru câte o coajă uscată de pâine, iau multă lămâie de câte ori aud de AUR, George Simion etc. Le cade foarte rău… Dânșii știu de ce.
Așa s-a întâmplat recent și cu bietul nostru concitadin Dan Păloiu, cândva consilier județean băsist și crescător de pui de ouă, în prezent director la una din subordonatele C.J., controlate de PSD.
A aflat bietul de el despre gestul nobil pe care l-a făcut George Simion pe 31 mai 2023, când, venind la Craiova pentru a lansa Programul de guvernare AUR în 15 puncte “Reconstruim România”, a trecut mai întâi prin comuna Braloștița, pentru a le da bursă unor copii fără mamă, dar și prin Argetoaia, unde un cetățean se plângea de sărăcie, având și un copil minor și i-a cerut o văcuță cu lapte. Zis și făcut, George s-a angajat să îi caute omului vacă. Și s-a apucat de treabă.
La doar o săptămână, văcuța cu lapte, de rasă pură Bălțată Românească, ba încă și montată cu o nouă sarcină, a fost identificată de noi în aceeași comună și chiar plătită în seara zilei de 7 iunie, așa cum se constată din imaginile publicate pe pagina de Facebook ”Deputat Ringo Dămureanu”. Prețul tranzacției: 7000 lei, a fost achitat integral în seara respectivă.
Fiind încărcat dincolo de orice limite ale imaginației cu programul lui de activități parlamentare și politice, Președintele Simion nu a găsit în aceste două săptămâni ocazia să ajungă din nou la Dolj, pentru a-i înmâna personal omului animalul pe care l-a achitat. Așa că ne-a rugat frumos pe noi, colegii din Dolj, să-i ducem omului vaca. Iar noi vom ajunge din nou în Argetoaia la finele acestei săptămâni.
Între timp, onorabilul domn Păloiu a început să debiteze fantasmagorii pe pagina proprie de socializare, că, deh, așa este când ai pagină și poți scrie orice îți trece prin cap, poți înjura pe oricine, indiferent dacă ai dreptate sau nu. Nimeni nu te pune să verifici.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.