Robert Sighiartau , Secretarul general PNL : E vremea faptelor. V-ati saturat, pe buna dreptate, de vorbe mari si goale.

0
49

Secretarul General al PNL , Robert Sighiartau a prezentat pe pagina de socializare cateva din proiectele din noua sesiune parlamentara care a inceput azi . Eliminarea supraaccizei la carburanti,eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time si indexarea alocatiilor pentru copii cu rata inflatiei sunt doar cateva proiecte .

Robert Sighiartau va face curand, un program cu masuri active pentru relansarea demografica, sprijinirea cresterii natalitatii – ”Viata pentru Romania”.

“Viata pentru Romania. Bataliile mele in noua sesiune parlamentara :
E vremea faptelor. V-ati saturat, pe buna dreptate, de vorbe mari si goale.
A inceput noua sesiune a Parlamentului. Ma voi lupta pentru reusita unor propuneri legislative pe care le-am depus deja:

Citeste si :  Fostul jurnalist craiovean Mihai Firica si avocatul Florin Gatejescu s-au alaturat PNL Dolj

1)Eliminarea supraaccizei la carburanti. Propunerea legislativa e inaintata la Senat. Este o suprataxa oneroasa, impusa de pesedisti si de ALDE, care a scumpit nu numai benzina si motorina, ci a generat un val de cresteri de preturi.
Trebuie desfiintata. Multumesc miilor de compatrioti care au semnat petitia pentru eliminarea supraaccizei. Sa vad ce parlamentari PSD si ALDE mai au obrazul sa o sustina si cum mai dau ochii cu alegatorii.

2) Eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time. Propunerea legislativa este inaintata la Senat, la pachet cu eliminarea supraaccizei la carburanti. Suprataxarea contractelor part-time este o alta lovitura pe care PSD si ALDE au dat-o multor romani care muncesc din greu si economiei private. Platim in continuare impozite pentru ore de munca inexistente. Orice persoana are dreptul sa lucreze cat doreste, iar impozitarea trebuie facuta in corelatie cu orele prestate lunar.

3) Indexarea alocatiilor pentru copii cu rata inflatiei. Propunerea mea se afla la Camera, blocata de pesedisti la Comisia de munca. Va fi deblocata si o vom duce la bun sfarsit. Ce-am inceput cu marirea alocatiilor pentru copii trebuie continuat. Alocatiile marite trebuie protejate de inflatia pesedista.

Citeste si :  Interviu cu Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau! Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai multi romani: Peste 2.200.000 de semnaturi

A venit si vremea proiectelor de amploare mai mare. Voi face public, curand, un program cu masuri active pentru relansarea demografica, sprijinirea cresterii natalitatii – ”Viata pentru Romania”. Voi initia consultari asupra acestui program cu asociatiile de parinti, cu ONG-uri din domeniu si cu toti cei interesati din tara si diaspora.

Guvernarea pesedista a secatuit tara, a irosit bani publici, a marginalizat si alungat competente. A stors Romania de viata. Atat cat pot eu, alaturi de colegii mei si de multi dintre voi, ma voi lupta pentru viitorul copiilor nostri, pentru relansarea dinamicii sociale si economice. Contez pe sprijinul vostru! Viata pentru Romania!” a scris Robert Sighiartau pe pagina de socializare .

Citeste si :  Antena 3, speriata de intentia Guvernului Orban de a construi penitenciare

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.