Romania 100 Craiova : Economia craioveana - intre impas si oportunitate
Romania 100 Craiova : Economia craioveana – intre impas si oportunitate

Comunitatea locala „Romania 100 Craiova I” va invita marti, 17 aprilie, incepand cu ora 18:00, la o masa rotunda pe tema „Economia craioveana, intre impas si oportunitate”.

Agenda va contine, printre altele:
– Prezentarea platformei civice Romania 100 si a comunitatilor locale de catre Andra Croitoru, community manager Platforma RO100
– Comunitatea locala RO100 Craiova I, moderator av. Lucian Sauleanu – cine suntem si ce ne propunem sa realizam prin intermediul proiectelor noastre
– O analiza a economiei craiovene si propunerea de solutii pentru problemele identificate.
Vor intretine discutiile av. Lucian Sauleanu, managerul Polisea S.A. Dan Cherciu, economistul Lucian Popa, prof. univ. dr. Dan Claudiu Danisor, arhitectul Horatiu Buzatu, antreprenorul Cristian Nicolae si auditorul Eugen Calinoiu.

Citeste si :  ALDE DOLJ: MASURILE LIBERALE VOR STIMULA ECONOMIA
Economia craioveana - intre impas si oportunitate
Economia craioveana – intre impas si oportunitate

Cei care doresc sa participe sunt rugati sa completeze urmatorul formular de inscriere: https://goo.gl/forms/tnd7ad839QPRQ0ys1

Evenimentul va avea loc in Sala de Consiliu a Facultatii de Drept din Craiova (str. Calea Bucuresti, nr. 107D). Va asteptam.

Comunitatea locala RO100 Craiova 1 este o echipa formata din oameni care cred ca schimbarea in bine a societatii vine numai odata cu implicarea fiecaruia dintre noi. Pentru a oferi solutii viabile pentru comunitate, trebuie sa construim pornind de la valori si principii sanatoase, de la corectitudine, integritate si responsabilitate. Membrii Comunitatii locale RO100 Craiova I isi propun sa contribuie la dezvoltarea societatii in care traiesc prin promovarea valorilor democratice, a unei bune administratii locale, prin responsabilizarea alesilor si prin implicarea activa si constructiva in problemele locale de interes public.

Citeste si :  USR Dolj : Incompetenta Guvernului PSD loveste din nou in dezvoltarea regiunii Oltenia

Contact: https://www.facebook.com/ro100craiova1
Eveniment: https://www.facebook.com/events/179408499356283/

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.