Romania lu` Dragnea : Fiul lui stia ca vine pesta porcina ! 1Crescatorii de porci din Teleorman sunt socati ce ceea ce a facut Valentin Dragnea inainte ca pesta porcina sa isi faca aparitia.

Libertatea.ro precizeaza ca Valentin Dragnea si-ar fi golit ferma chiar inainte ca pesta sa se raspandeasca.

Intr-o investigatie, Libertatea.ro a aratat ce s-a intamplat cu putin inainte ca epidemia sa ia o asemenea amploare. Astfel ca, ferma lui Valentin Dragnea pariase pe extinderea epidemiei africane, a valorificat porcii si a castigat, iar Guvernul renunta sa mai faca controale frecvente, anuland toate inspectiile sanitare din primavara lui 2018.

Citeste si :  "Guvernul zero" a fost de fapt cel mai performant guvern din ultimii 10 ani

Patronul Carniprod a declarat ca a fost anuntat ca vine pesta, cu cateva zile inainte de a-i fi omorati peste 45.000 de porci.

Din datele aflate de libertatea, judetul Teleorman a scapat cel mai ieftin. Valentin Dragnea si-a vandut toti porcii, semn ca parca stia ce va urma. La Salcia, Teleorman, doar 3000 de porci au mai ramas, restul fiind vanduti inainte de epidemie.

„E greu de inteles de ce un fermier de porci ar avea ferma aproape goala acum, cand timpul de cerere mare este noiembrie-mai. Acum e pretul cel mai bun, acum sunt fermele pline de purcelusi care cresc pentru Craciun. Daca aceia de la Salcia si-au golit ferma, inseamna ca au stiut ceva!” , spune un crescator de porci

Citeste si :  EPIDEMIA CONTINUA! Rujeola ataca din nou!

Comisia Europeana a intocmit o harta a focarelor de pasta, iar judetul Teleorman apare ca fiind necontaminat, infestat langa el fiind Calarasi, iar Giurgiu are interzis la comercializarea carnii de porc. In acest moment exista peste 500 de fiecare, iar pesta se extinde rapid si in tari precum Belarus, Rusia, Ucraina, Lituania, Republica Moldova si Polonia.

Sursa: Libertatea.ro

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.