RURIS deschide un Showroom nou în Craiova unde clienții pot găsi cea mai mare gamă de motoutilaje agricole din România la preturi avantajoase.

0
904

RURIS deschide încă un showroom în Craiova unde clienții au acces la o gamă completă de produse și servicii, pliate pe nevoile lor, la prețuri preferențiale, valabile până pe 14 aprilie 2023.
Compania RURIS îi invită pe toți cei interesați să descopere gama lor variată de produse la noul Showroom, situat pe Bulevardul DECEBAL, nr. 111, în apropierea clădirii administrative RURIS,

Pentru a sărbători lansarea, orice client care achiziționeaza un produs Ruris din noua locație în perioada 22 martie- 15 aprilie, beneficiază de un discount suplimentar de 10% din prețul de catalog, dar și de alte surpize. Cu o gamă largă de produse și experți în domeniu disponibili să ofere sfaturi utile, echipa RURIS se bucură să îi întâmpine pe clienți să le ofere o experiență plăcută de cumpărături.

Mai multe informații despre magazinele RURIS și produsele disponibile, găsiți pe site-ul web www.ruris.ro.

Ruris investește în mod regulat sute de mii de euro în cercetare și dezvoltare pentru a crea noi produse inovatoare. Compania deține un laborator de cercetare-dezvoltare la Craiova, unde sunt proiectate noile modele de echipamente de motocultură oferind clienților săi produse și servicii menite să le ușureze viața.

Departamentul Marketing și Cumunicare
RURIS

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.