RURIS sărbătorește 30 de ani alături de clienții săi și oferă sute de premii în cadrul unei tombolei aniversare, care se va desfășura în toate magazinele partenere fizice și online, în perioada 1 martie- 31 mai 2023.

0
507

În perioada 1 martie – 31 mai 2023 consumatorii care achiziționează un utilaj RURIS pot intra automat în cursa pentru câștigarea, prin tragere la sorți a unuia dintre sutele de premii puse în joc.

Ruris își propune prin intermediul partenerilor săi și a magazinelor de bricolaj partenere să își răsplătească clienții noi și existenți pentru cei 30 de ani de încredere, oferind următoarele premii:
-3 Seturi de Utilaje în valoare de maximum 10.000 RON cu TVA inclus; setul de utilaj va fi ales de către fiecare caștigător din oferta prezentată de RURIS în perioada 01.01.2023 – 30.04.2023, în limita stocului disponibil.
-300 Jachete RURIS: fiecare câștigător desemnat al jachetei va putea alege mărimea dintr-o gamă de măsuri: M, L, XL, în limita stocului disponibil.

RURIS sărbătorește 30 de ani alături de clienții săi și oferă sute de premii în cadrul unei tombolei aniversare, care se va desfășura în toate magazinele partenere fizice și online, în perioada 1 martie- 31 mai 2023. 1

Clientul se poate înscrie în campanie trimițând un SMS la numărul 1769 cu următoarele date:
Codul unic de identificare al Magazinului Partener;
numărul bonului fiscal/facturii, după caz.

Mai multe detalii despre tombolă și regulamentul campaniei se găsesc pe site-ul RURIS la secțiunea Aniversare www.ruris.ro/aniversare.
Compania RURIS își propune să îmbunătățească experiența clieților săi prin oferirea de soluții complete pentru gradinărit și agricultură, având o gamă completă de utilaje, pentru a acoperi nevoile fiecărui consumator.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.