Ruris sărbătorește 30 de ani de la fondarea companiei și anuntă noi investiții în modernizarea fabricii MAT.

0
1802

Cel mai dinamic jucător din piața de utilaje pentru grădinărit și agricultură sărbătorește 30 ani de la fondarea companiei și anunță noi invesții în fosta fabrică de tractoare MAT Craiova, ce are o suprafață desfășurată de aproximativ 170.000 mp, valoarea investiției ridicându-se la 30 mil. Euro.

După finalizarea procesului de achiziție a societății MAT SA, RURIS a modernizat clădirea de birouri, cu o suprafață de 5000 mp și a retehnologizat depozitul de utilaje, cu o suprafață de 40.000 mp, fiind cel mare depozit logistic din industrie, din Europa Centrala si de Est, într-o singură locație.

Cu o creștere a cifrei de afaceri de peste 25% an de an, RURIS își propune să extindă producția și spațiul de depozitare cu încă 10.000 mp, până la finalul anului 2024, planificând astfel să dezvolte și să modernizeze spațiile fostei fabrici de tractoare MAT, pentru a deveni un centru de excelență în producția și distribuția de echipamente de grădinărit. Această investiție va duce la crearea de noi locuri de munca și va contribui la dezvoltarea economică a Olteniei.

Strategia RURIS este de creștere și diversificare continuă a afacerii, atât prin inovație în categoriile prezente – echipamente pentru grădinărit și agricultură – cât și în noi categorii cu tehnologie avansată.
În cei 30 de ani de la fondarea companiei, RURIS a demonstrat implicare în proiecte de responsabilitate socială, investind aproximativ un milion de euro, în ultimii 5 ani în domeniile sănătății și educației. Această investiție reflectă angajamentul companiei de a susține comunitățile în care activează și de a contribui la dezvoltarea durabilă a acestora.

Ruris Impex se angajează să fie un bun partener al comunității prin toate aceste inițiative și prin dedicarea lor pentru a oferi cele mai bune produse și servicii clienților săi.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.