Ryanair a venit pe Aeroportul din Craiova

1
580
Ryanair a venit pe Aeroportul din Craiova
Ryanair a venit pe Aeroportul din Craiova

Cu o activitate de peste 30 de ani, compania low-cost Ryanair este prezentă pe 200 de aeroporturi, are 81 de baze și înregistrează zilnic mai mult de 1.600 de zboruri. În prezent operează cu aproximativ 300 de aeronave Boeing 737. Creșterea traficului fiind atent calculată, compania urmează să adauge încă 300 de aeronave în palmares și să atingă pragul de 180 de milioane de pasageri până la finalul anului 2024. Doar anul acesta, Ryanair estimează un trafic de 106 milioane de pasageri în întreaga Europă.

Bazându-se pe faptul că pe principalele piețe din Europa, Ryanair este pe primul loc în țări precum Spania, Italia, Belgia, Irlanda și Polonia, compania și-a propus să devină și în România, în următorii cinci ani, cel mai important transportator aerian. Prin cele trei aeroporturi de la noi din țară, compania va susține creșterea traficului aerian, dar va crea și în jur de 1.200 de noi locuri de muncă, 25 dintre acestea planificate pentru Aeroportul Internațional din Craiova.

Important de menționat pentru clienții din România este faptul că pentru a facilita atât accesul la informațiile legate de curse, cât și realizarea rezervărilor, recent a fost lansată și pagina web în limba română, pe care o puteți accesa la adresa www.ryanair.com.

Compania Ryanair a sărbătorit, aseară, lansarea primului zbor la Craiova, marcând, astfel, intrarea pe al treilea aeroport local din România, după Bucureşti şi Timişoara. Aeronava a fost primită cu tunuri de apă și tort

De pe terminalul din Craiova, transportatorul low-cost va avea două zboruri săptămânale spre şi din Valencia, în fiecare duminică și joi, cu o aeronavă de tip Boeing 737.

“Suntem încântați să lansăm, oficial, această nouă rută din Craiova către Valencia, ce va aduce peste 30,000 de clienți pe an și va susține 20 locuri de muncă la Aeroportul Craiova. Serviciul nostru, operat cu o frecvență de două zboruri săptămânale, este alegerea ideală pentru călătorii business și de agrement, și suntem nerăbdători să anunțăm noi rute, creșteri ale traficului și a locurilor de muncă, la Aeroportul Craiova, în următoarele luni și ani” , a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive pentru România, Ryanair.

“Investițiile care au fost făcute în ultimii ani și modul în care arată acum Aeroportul din Craiova și această regiune, care are mulți fii plecați la muncă în străinătate, face drumul lor spre casă mai usor. De aceea, Aeroportul din Craiova este acum, și va rămâne pentru viitor, una din principalele investiții care s-au făcut în această regiune. Ne face plăcere să spunem că acest lucru l-a făcut în special Consiliul Județean care, alături de primele 10 milioane de euro pe care le-a investit, a investit apoi încă 5 milioane în tehnică, după care 24 milioane de euro în infrastuctura de mișcare“, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

Potrivit directorului Aeroportului din Craiova, Mircea Dumitru, din primăvara anului viitor vor mai fi și alte surprize dn partea Ryanair.

Odată cu inaugurarea rutei Craiova-Valencia au fost puse în vânzare bilete la prețuri promoționale, începând de la 9.99€. Biletele la preț promoțional sunt valabile pentru călătorii în decembrie și ianuarie și pot fi rezervate până la miezul nopții de 5 noiembrie).

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.