S-a inregistrat o cerere pentru desfiintarea UDMR

0
805

Judecatoria Sectorului 5 are de solutionat o cerere neobisnuita. Catalin Ioan Berenghi solicita instantei sa decida desfiintarea UDMR. Pe 7 pagini, el face istoricul acestei organizatii si adduce argumente pentru ca UDMR sa nu mai fuctioneze ca partid politic.

Catalin Berenghi a ajuns in atentia publica dupa ce s-a luptat sa nu fie construita Mega Moscheea din Bucuresti. Dupa cateva procese si multe amenintari, el a reusit sa determine Guvernul sa renunte la acest obiectiv. De aceasta data, nationalistul Berenghi se lupta cu desfiintarea UDMR.

“Incep acest demers pentru ca m-am saturat de obraznicia, tupeul, aroganta, si batjocora unor lideri ai UDMR-ului, in tara noastra si pe banii nostri. M-am saturat sa vad toate structurile de forta ale tarii mele supuse si plecate in fata unui grup de obraznici. Acel grup unelteste, planifica in secret, corupe politicieni, sefi de servicii secrete etc. Acel grup impreuna cu cei de la Budapesta care-i finanteaza si nu doar ei, denigreaza si strica imaginea Romaniei in toate cancelariile europene, peste ocean si pe oriunde ajung. Acel grup nu trebuie subestimat pentru ca dibacia, priceperea si perversitatea lor, a facut ca unii agenti sa ajunga pana in congresul SUA, consilieri ai presedintilor americani si chiar in apropierea Papei”, isi argumenteaza Berenghi demersul.

El isi continua explicatiile spunand ca nu mai poater accepta si tolera agresiunea si jignirile aduse romanilor pe banii nostri. Mai mult, Berenghi sustine ca urmareste sa mute aceasta lupta in Ungaria, la UDMR-isti acasa.

“De aproape 1000 de ani luptam si ne aparam doar la noi in tara. A venit vremea sa ridicam capul plecat, sa nu mai toleram sa fim calcati in picioare“, mai spune Berenghi.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.