S-a reluat circulația tramvaielor pe strada Henry Ford!

0
399

Lucrările de modernizare a liniei de tramvai s-au finalizat.  Valoarea finală a lucrărilor a fost de 6 milioane de euro. De astăzi, s-a reluat circulația tramvaielor până la Uzina Ford, potrivit primarului Craiovei. 

Lucrarile de modernizare au fost realizate cu fonduri europene in valoare de 21 de milioane de lei .

Începând de luni, 23 octombrie 2023, se va relua circulația tramvaielor pe tronsonul de linie de la și către Ford, care a fost modernizat cu fonduri europene în valoare de 21 de milioane lei. Proiectul a constat în refacerea atât a căii de rulare a tramvaiului și a stațiilor pentru călători, cât și a rețelelor de contact și a rețelelor electrice de alimentare a firului de contact. Tot acest proiect a presupus și extinderea sistemului de management al traficului prin integrarea de noi intersecții semaforizate: intersecția cu bulevardul Decebal, intersecția cu strada Drumul Apelor, intersecția cu cele două accese auto apropiate de Poarta nr. 2 Ford, intersecția cu strada Căpșunilor și un acces auto către parcarea exterioară limitrofă Porții nr. 1 Ford“, a anunțat, pe Facebook, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.