S-a reluat licitatia pentru proiectarea si executia Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova – Pitesti

0
298

Miercuri, 15.01.2020, CNAIR SA a ridicat suspendarea procedurii „Proiectare si Executie „Drum Expres Craiova – Pitesti” Tronsonul 4””, publicand raspunsul consolidat la clarificarile adresate de catre operatorii economici pana la primul termen limita mentionat in cadrul documentatiei de atribuire.
Odata cu ridicarea suspendarii procedurii, a fost acordat un nou termen limita de depunere al ofertelor pana la data de 24.02.2020.
Mentionam ca operatorii economici interesati de participarea la aceasta procedura de achizitie publica au dreptul de a adresa noi solicitari de clarificare pana la ultimul termen mentionat in cadrul documentatiei de atribuire (21 de zile inainte de termenul limita de depunere al ofertelor).
CNAIR SA va raspunde la aceste solicitari, precum si la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limita mentionat in documentatia de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile inainte de termenul limita de depunere al ofertelor.
Valoarea estimata a procedurii este de 909.669.122 lei fara TVA.
Durata contractului este de 36 luni si cuprinde: 12 luni perioada de proiectare si 24 luni perioada de executie a lucrarilor.
Tronsonul 4 are o lungime de 31,81( km 89+300 – km 121+115), va fi construit intre limita administrativa dintre judetele Olt si Arges si intersectia cu autostrada 1 Bucuresti – Pitesti si va tranzita teritoriile localitatilor Lunca Corbului, Albota, Costesti, Bradu, Suseni, Oarja.
Valoarea estimata a Tronsonului 4 este de 909.669.122,09 Lei fara TVA.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Regal de teatru la Craiova în acest weekend

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.