S-a semnat contractul pentru proiectarea drumului de legătură între fabrica Ford și Drumul Expres Craiova – Pitești

0
456

DRDP Craiova a anuntat ca a fost semnat Ordinul de Începere pentru Prestarea Serviciilor de Proiectare aferente Obiectivului „Drum de legatură pentru sporirea capacității de trafic între DN6 (zona uzinei Ford) și drumul expres Craiova-Pitesti (Tronsonul 1)”.

”Astăzi, 20.04 2023, a fost semnat Ordinul de Începere pentru Prestarea Serviciilor de Proiectare aferente Obiectivului „Drum de legatură pentru sporirea capacității de trafic între DN6 (zona uzinei Ford) și drumul expres Craiova-Pitesti (Tronsonul 1)”.

„Astăzi am semnat Ordinul de Începere pentru prima etapă, a lucrărilor pentru Drumul de legătură DN6-DEx12, sau drumul Ford cum este cunoscut.
În prima etapă Prestatorul trebuie să elaboreze Studiul de Fezabilitate, să stabilească varianta finală de traseu și să obțină avizele și acordurile pentru traseul ales. Termenul pentru această etapă este de 3 luni.

Etapa 2, care are o durată de 2 luni, este pentru Elaborare PT inclusiv D.T.A.C. Si D.E.
Etapa 3, care se va desfășura după licitația de execuție a lucrărilor, este pentru asistență tehnică pe perioada de executie a lucrarilor având un termen de 24 luni”
A anunțat astăzi Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț.
Valoare proiect: Etapa 1: Studiu de fezabilitate, inclusiv documentatii pentru avize, obtinere avize si acorduri 633.782,45 lei fara TVA;
Etapa 2: Elaborare PT(inclusiv DTAC) si DE -462.208,25 fara TVA;
Etqpa 3: Asistenta tehnica – 134.669,69 lei fara TVA.
Valoarea totală a priectului: 1.230.660,40 lei fara TVA.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.