S-a semnat Ordinul de începere a lucrărilor de consolidare a Palatului Administrativ al judeţului Dolj

0
357

Astăzi, 27 septembrie, a fost semnat Ordinul de începere a execuției lucrărilor pentru proiectul de “Consolidare, reabilitare, modernizare și eficientizare energetică a clădirii Palatului Administrativ al județului Dolj, monument istoric de interes național”.

Ordinul a fost semnat de către prefectul județului Dolj, Dan Diaconu, alături de reprezentantul grupului de firme care a câștigat proiectul, Asocierea S.C. Construcții Erbașu S.A. – S.C. Rasub Construct S.R.L. – S.C. SPA Inovations S.R.L., având lider de asociere S.C. Construcții Erbașu S.A. Din acest moment Instituția Prefectului Dolj are la dispoziție, conform Ordinului, maxim 30 de zile să asigure accesul antreprenorului pe șantier.

În acest moment, Instituția Prefectului Dolj și Consiliul Județean Dolj, cele două instituții care își desfășoară activitatea în clădire sunt în procedura de mutare în noile sedii: clădirea BCR din centrul Craiovei (CJ Dolj) și clădirea de pe strada Amaradiei, nr. 93-95 (Prefectura Dolj).

“Sunt bucuros și vreau să le mulțumesc echipelor de specialiști din cadrul Prefecturii Dolj și Consiliului Județean Dolj care au făcut front comun și au dus acest proiect până în această fază extrem de importantă. Voi supraveghea îndeaproape evoluția lucrărilor, voi fi prezent pe șantier ori de câte ori va fi nevoie pentru a mă asigura ca totul decurge normal și în iunie 2026 ne vom revedea în această clădire, care sunt convins că va arata spectaculos în urma reabilitării“, a declarat prefectul județului Dolj, Dan Diaconu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.