Home » Actualitate » National » S-a deschis a 18-a ediţie a Targului International de Carte Gaudeamus

S-a deschis a 18-a ediţie a Targului International de Carte Gaudeamus

Cea de-a 18-a ediţie a Targului International “Gaudeamus – Carte de învatatură” s-a deschis, miercuri, la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, şi îşi va aştepta vizitatorii până pe 27 noiembrie, potrivit Agerpres.

Peste 650 de lansări şi prezentări de carte, dezbateri, mese rotunde, expoziţii, întâlniri cu scriitori şi oameni de cultură vor face parte din programul ediţiei din acest an a târgului, a spus directorului manifestării, Vladimir Epstein.

La fel ca la fiecare ediţie, Gaudeamus va fi structurat pe cele şapte secţiuni tradiţionale: Carte / multimedia, Bursa Educaţia, Salonul de Carte pentru Copii, Salonul Naţional de Inventică, Carte – film, Expoziţii şi Dunărea.

Biletul de intrare, 4 lei

În acest an, Targul Internaţional Gaudeamus sărbătoreşte cultura şi limba italiană la Bucureşti, Italia fiind ţara invitată de onoare la cea de a 18-a ediţie a manifestării.

Preşedinte de onoare al târgului va fi Luciano de Crescenzo, personalitate plurivalentă a culturii italiene de astăzi, scriitor, actor, şi regizor de film, autor a peste 30 de volume traduse în diverse limbi.

Accesul vizitatorilor la târg se face pe baza biletelor de intrare, în valoare de 4 lei şi a abonamentelor, valabile pe toată durata târgului, în valoare de 10 lei. Elevii, studenţii, cadrele didactice, jurnaliştii, membrii uniunilor de scriitori şi pensionarii au intrarea liberă, pe baza documentelor specifice vizate la zi.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Programul „Alege Oaia” a fost prezentat la Craiova

Direcția Agricolă Județeană (DAJ) Dolj a organizat prezentarea programului guvernamental „Alege Oaia”. Miercuri, 22 noiembrie, Directia Agricola Judeteana (DAJ) Dolj...

Închide