S-a furat “focul de artificii” la Zilele Craiovei

1
672

S-a furat "focul de artificii" la Zilele Craiovei 1Chiar daca nu am fost prezenti la aceasta sarbatoare , Zilele Craiovei are cateva plusuri dar multe … minusuri . Cel care este cel mai urat pentru cei mici a fost lipsa focului de artificii care a lipsit si care pentru ei conteaza pentru ca au ramas la o ora tarzie pentru ei – 22:45 !

Zilele Craiovei a avut lucruri interesante si nu putem arunca aceste lucruri la gunoi , dar ce am fii vrut sa aruncam ar fii resturile care au ramas dupa cei care au fost prezenti . Din pacate Craiova are o mare lipsa de bun simt iar ce a ramas dupa aceste zile doar Salubritate Craiova stie .. dar nu discutam doar despre acest aspect ..

Una din probleme ar fii numarul de comercianti foarte mare care practic sufocau tot centru iar cei multi nu au vrut sa fie alaturi de cei care au cantat pe scena din Piata Mihai Viteazul tocmai din aceasta cauza .

O alta problema tot a comerciantilor ar fii mirosul ! Sa nu fii in locul celor care stau langa Primaria Craiova sau prin aceasta zona pentru ca mirosul lasat de peste , gratare , mici si alte preparate spun cuvantul . Cei care au organizat Zilele Craiovei puteau sa vina cu precizari cu ce fel de preparate se poate servii la aceste manifestari si cu multe alte norme ce tin de bun simt .

In Piata William Shakespeare am avut parte si de o surpriza placuta . Cativa comercianti au venit din tari foarte indepartate de noi , ceea ce inseamna ca incepem sa fim si noi cunoscuti , iar acest aspect conteaza foarte mult . Prezenta celor din Columbia a fost o surpriza placuta pentru cei prezenti si ne da speranta ca anul viitor numarul celor care vin alaturi de noi din alte tari sa fie mai mare .

Ultima problema este focul de artificii care spre dezamagirea celor mici a lipsit. Ce este ciudat si chiar urat din partea celor care au organizat , este faptul ca nu au anuntat !

Intr-o normalitate lipsa acestui foc de artificii trebuia anuntat pentru ca au fost foarte multi copii care au asteptat acest moment .

Va aducem noi un mic foc ..

S-a furat "focul de artificii" la Zilele Craiovei 2

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.