>
Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Sa castige Craiova !

Sa castige Craiova !

Sa castige Craiova !

Sa castige Craiova !

Campania electorala a ajuns la final si acum putem scrie aici anumite pareri cu privire la aceasta perioada destul de agitata. Alegerile Partiale (cum sunt ele definite) au cateva lucruri nu tocmai in regula dar nu despre acest lucru discutam .

In cele ce urmeaza venim si noi cu cateva solutii fata de campania electorala din Craiova dar in mod special cu privire la promovarea acestora pentru ca fara a ne lauda suntem singurul ziar (online) care face ceva in acest sens si anume sa cheme populatia din Craiova la vot pe 11 iunie .

Din start Autoritatea Electorala a gresit si o spunem cu dovezi clare care vin sa arate modul de desfasurare al campaniei electorale si incepem a explica :

  1. Afisajul electoral o mare problema . Cartierul Lapus a avut o mare parte fara nici un panou pentru afise iar cele care au fost puse in celelalte cartiere nu au avut o pozitionare destul de buna .
  2. A fost corect sau nu distribuirea ziarelor de campanie ? Multi spun ca nu se incadreaza in dimensiunile cerute de lege deci sunt legale sau nu ?
  3. Au avut senzatia (gresita) ca mesajul celor care candideaza va mobiliza pe cei care trebuie sa vina la vot . Un lucru gresit si venim cu solutie care ar fii fost la indemana autoritatilor din Craiova . Numarul locurilor publice care au un trafic mare de oameni nu este atat de mare , acolo ar fii putut sa fie puse afise cu data de 11 iunie in care sunt alegeri . Aproape la toate alegerile in pietele craiovene au fost prezente asemenea afise acum au lipsit . Oare de ce ?

Putem spune multe altele dar ne rezumam la acestea 3 care probabil multi dintre cei care au fost implicati in aceasta campanie electorala si-au dat seama de  aceste probleme .

Sa castige Craiova !

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !
Citește articolul precedent:
Juniorii Under-17 ai CS Universitatii Craiova lupta in acest week-end pentru cel de-al doilea trofeu

Juniorii Under-17 ai Universitatii Craiova luptă în acest week-end pentru cel de-al doilea trofeu pus în joc. „Leuții” vor întâlni...

Închide