Sa castige Craiova !

0
108
Sa castige Craiova !
Sa castige Craiova !

Campania electorala a ajuns la final si acum putem scrie aici anumite pareri cu privire la aceasta perioada destul de agitata. Alegerile Partiale (cum sunt ele definite) au cateva lucruri nu tocmai in regula dar nu despre acest lucru discutam .

In cele ce urmeaza venim si noi cu cateva solutii fata de campania electorala din Craiova dar in mod special cu privire la promovarea acestora pentru ca fara a ne lauda suntem singurul ziar (online) care face ceva in acest sens si anume sa cheme populatia din Craiova la vot pe 11 iunie .

Citeste si :  Un craiovean cu o voce de aur la doar 14 ani direct in finala Next Star

Din start Autoritatea Electorala a gresit si o spunem cu dovezi clare care vin sa arate modul de desfasurare al campaniei electorale si incepem a explica :

  1. Afisajul electoral o mare problema . Cartierul Lapus a avut o mare parte fara nici un panou pentru afise iar cele care au fost puse in celelalte cartiere nu au avut o pozitionare destul de buna .
  2. A fost corect sau nu distribuirea ziarelor de campanie ? Multi spun ca nu se incadreaza in dimensiunile cerute de lege deci sunt legale sau nu ?
  3. Au avut senzatia (gresita) ca mesajul celor care candideaza va mobiliza pe cei care trebuie sa vina la vot . Un lucru gresit si venim cu solutie care ar fii fost la indemana autoritatilor din Craiova . Numarul locurilor publice care au un trafic mare de oameni nu este atat de mare , acolo ar fii putut sa fie puse afise cu data de 11 iunie in care sunt alegeri . Aproape la toate alegerile in pietele craiovene au fost prezente asemenea afise acum au lipsit . Oare de ce ?
Citeste si :  Meteo:Dupa codul portocaliu de ger vin temperaturi neobisnuit de ridicate!

Putem spune multe altele dar ne rezumam la acestea 3 care probabil multi dintre cei care au fost implicati in aceasta campanie electorala si-au dat seama de  aceste probleme .

Sa castige Craiova !

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.