Salarii de 7.000 lei, plus 1.050 lei spor vatamator in Primaria Calafat !

0
700

Salarii de 7.000 lei, plus 1.050 lei spor vatamator in Primaria Calafat ! 1Dupa cum ati citit, angajatii primariei Calafat au fost in greva spontana din cauza ca nu au primit salariile de doua luni.

Acest lucru se intampla deoarece consilierii locali nu mai sunt deacord cu salariile foarte mari ale unor functionari si doresc ca aceste salarii sa scada.
Am primit un document de la un consilier local, in care se poate vedea cat castiga unele persoane din primaria Calafat.

Acesta a spus urmatoarele :

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu vorbeste despre alegeri si masurile luate de guvern si parlament

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

,,Asta este propunerea primarului.La aceste salarii se Adauga si sporul de vatamare,care este pana la 15% din salariu net.unul care ia 7000 lei,i se adauga inca 1050 lei spor vatamator, din aceasta cauza consilierii PNL si Alde nu vor vota bugetul de salarii.Si la toate cele,se mai Adauga si norma de hrana de 380 lei . Asta este propunerea primarului de micsorare,acum sunt mult mai mari salariile !,,

Citeste si :  ALDE DOLJ: CREȘTEREA VENITURILOR ROMÂNILOR ERA ȘI ESTE NECESARĂ

Salarii de 7.000 lei, plus 1.050 lei spor vatamator in Primaria Calafat ! 2

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.