Sali de jocuri, magazine si zeci de masini, verificate de politistii craioveni

0
524

O actiune ampla privind prevenirea si combaterea faptelor antisociale, a celor comise cu violenta si a comertului ilegal, a fost organizata, luni, in cartierul Craiovita Noua.

Portrivit IPJ Dolj , in cursul zilei de ieri, in cartierul Craiovita Noua a fost desfasurata o actiune la care au participat politisti din cadrul sectiilor de politie 1-6 din Craiova, Politia Municipiului Craiova, precum si luptatori din cadrul Serviciului Actiuni Speciale.

Politistii au vizat prevenirea si combaterea faptelor comise cu violenta, a faptelor antisociale si a activitatilor comerciale ilicite.

Astfel, politistii au verificat 36 de unitati de alimentatie publica, 8 sali de jocuri electronice si 53 de autovehicule, fiind totodata legitimate aproximativ 100 de persoane.

Pentru abaterile constatate, politistii au aplicat 34 de sanctiuni contraventionale si au retinut 2 permise de conducere, valoarea totala fiind de aproximativ 5.000 de lei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.