Salile de pacanele controlate de politisti

0
100

Salile de pacanele controlate de politisti 1Politistii Serviciului de Ordine Publica au organizat o actiune pentru verificarea salilor si incidentelor de exploatare a jocurilor de noroc, in perioada 14 mai-7 iunie. Au fost controlate 197 de sali de jocuri de noroc si s-au aplicat 15 actiuni contraventionale, in valoare de 11.600 lei.

La actiune au participat politisti din cadrul compartimentelor Sisteme de Securitate, precum si cei desemnati sa desfasoare activitati pe aceasta linie. Oamenii legii au verificat 197 de sali de jocuri de noroc, 29 de agenti de securitate si 169 de agenti de interventie. In urma controalelor efectuate, politistii au contatat ca 10 sisteme de alarma la efractie erau nefunctionale. In cadrul actiunii au fost aplicate 15 sanctiuni contraventionale, in valoare de 11.600 lei.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Cerseste pe strada ca sa joace la pacanele...

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Exemplu: Cu ocazia verificarii sistemului de alarma instalat la o sala de jocuri de noroc, din Craiova, s-a constatat ca dispeceratul de monitorizare si interventie al unei societati specializate de paza nu a luat masura trimiterii echipajului de interventie la obiectiv. Societatea in cauza a fost sanctionata contraventional, conform H.G. 301/2012.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.