Salubritate Craiova : Acțiune de ecologizare pe strada Poligonului, de Ziua Pământului

0
164

SC Salubritate Craiova SRL organizează joi, 22 aprilie 2021, o acțiune de ecologizare pe terenurile aflate în domeniul public în zona străzii Poligonului la care vor participa voluntari din cadrul societății care fac parte din rândul personalului neproductiv (TESA). Evenimentul, care va avea loc cu ocazia Zilei Pământului, are scopul de a determina conștientizarea populației din zonă asupra importanței unui mediu curat.

„Ziua Pământului este o ocazie bună să dăm un exemplu comunității noastre și să arătăm că schimbarea nu poate începe decât individual, cu fiecare dintre noi”, a declarat Mihai Butari, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

Pe lângă igienizarea acestui perimetru, la care sunt invitați să participe toți locuitorii din zona vizată, voluntarii Salubritate Craiova vor desfășura și o campanie de informare a cetățenilor cu privire la gestionarea corectă a deșeurilor.

Ziua Pământului este sărbătorită în fiecare an în data de 22 aprilie, ziua când s-a născut, acum mai bine de cinci decenii, în Statele Unite ale Americii, mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.