Home » Life & Style » IT » Samsung a ales Romania pentru o investitie UNICA in Europa

Samsung a ales Romania pentru o investitie UNICA in Europa

Agentia Centrade Cheil Europa anunta luni, intr-un comunicat, ca a fost selectata de Samsung pentru a lansa DIA (Digital Intelligence and Analytics), primul centru integrat de servicii digitale si de analiza a datelor, care deserveste intreaga piata europeana, centrul fiind localizat in Romania, scrie Mediafax.

„In cadrul acestui nou parteneriat, agentia va oferi servicii de analiza a datelor ce vor raspunde nevoilor de marketing digital ale Samsung, folosind cele mai noi instrumente analitice. Printre serviciile oferite se numara analiza de date pentru propriile resurse digitale, masurarea si analiza traficului si a conversiei in e-retail, folosirea Hybris pentru e-commerce sau masurarea si analiza traficului pe site-urile partenerilor si ale competitorilor. Asadar, DIA devine principalul centru de analiza a traficului digital pentru Samsung pe piata europeana”, arata comunicatul.

Citeste si :  Două miliarde de lei pentru Programul „Prima Casă“

„Echipa DIA din cadrul Centrade | Cheil include in prezent 19 profesionisti foarte bine pregatiti, cu o experienta solida in analiza de date. Fiecare membru al echipei este calificat sa ofere informatii strategice pentru a sprijini luarea de decizii informate cu privire la strategia de continut, optimizare si strategia comerciala pe termen scurt si lung”, mentioneaza agentia. Centrade | Cheil are deja o mare varietate de clienti in sud-estul Europei, oferind solutii digitale pentru Raiffeisen Bank, Toyota sau Carrefour.

loading...

„Intelegem pe deplin provocarile din toate industriile cand vine vorba de analiza de date si credem ca informatiile obtinute sunt esentiale in demersul clientului de a-si depasi competitorii. Credem cu tarie ca organizatiile care vor fi capabile sa fructifice puterea datelor vor castiga competitia pe viitor”, a declarat Radu Florescu, CEO Centrade | Cheil South East Europe.

Citeste si :  O mare lovitura petru Kaufland!Ce a lansat rivalul Carrefour- Este o premieră în România

Reteaua globala Cheil, cu sediul central in Seul, are operatiuni in 44 de tari pe plan global, cu peste 6.200 de angajati. Reteaua include Cheil Worldwide, Barbarian Group, BMB, Bravo Asia, Iris Worldwide, Mckinney si One Agency. Proiectele dezvoltate de agentiile din retea au castigat, in total, 344 de premii importante pe plan international in ultimul an, inclusiv un numar mare de Lei de aur la Cannes. Printre clientii grupului se numara Samsung, Absolut, Adidas, Lego, Shell, Alibaba, Dupont, Harman, IHG si Pizza Hut.

Citeste si :  Două miliarde de lei pentru Programul „Prima Casă“

Centrade Integrated este o retea de comunicare regionala din sud-estul Europei, cu sediul central in Bucuresti si cu birouri in Belgrad, Budapesta si Zagreb.

Pe Facebook ne-ai dat Like?

Daca ti-a placut acest articol click pe butonul de mai jos.

 

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.