Sanatate pe rotile ! Scaunul de la Urgenta are state vechi in Spitalul Judetean de Urgenta Craiova …

0
134

Azi au aparut mai multe imagini in care apare un scaun din plastic ce tine locul caruciorului pentru transportul pacientilor au devenit virale pe retelele de socializare.

Potrivit Pro-Oltenia , improvizatia apartine Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova si a atras numeroase critici ale celor care au comentat imaginile.

„Nu stiu daca ati observat dar mintea stralucita a celui care a “conceput” acest “fotoliu rulant” hybrid s-a gandit si la probabilitatea de a-l testa pe traseu MTB daca e sa ne uitam la profilul anvelopelor!”, a spus un craiovean. Si comentariile au continuat sa curga pe retelele de socializare.

Citeste si :  Firmele din Craiova beneficiaza de ridicarea gratuita a deseurilor reciclabile

“Este asa de vreo cativa ani:) doar ca au mai schimbat scaunul alb pentru ca se deteriorase”.

Aflam de la Horatiu Buzatu ca acest scaun are o istorie interesanta in Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova . Pe blogul personal , Horatiu Buzatu a publicat pe 18.06.2011 un articol prin care ne arata acelasi scaun..

“Unul din scaunele pe rotile aflat in dotarea Spitalulului Judetean de Urgenta din Craiova. Alaturi de tomografe, bisturie si targi, acest scaun contribuie dupa puterile lui la administrarea sanatatii populatiei” explica Horatiu Buzatu ..

Citeste si :  Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova AMENDAT PENTRU SUPRAAGLOMERARE

Scaunul are aproape 9 ani , poate nu chiar acesta (e posibil sa fie schimbat) dar tot din plastic este si acum ..  Chiar daca nu este de glumit , avem o intrebare ridicola : Sa fie pe inventar acest scaun ? Face parte din istoria Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova ..

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.