Sandu Sorin continua sa asfalteze DRUMUL SPRE NORMALITATE in Calarasi .. Azi a avut loc o actiune de ecologizare ..

0
268

Sandu Sorin, Edilul din Calarasi,jud. Dolj, continua sa asfalteze DRUMUL SPRE NORMALITATE .. Este un drum greu si cu multe provocari dar stie foarte bine ce are de facut .
Gunoaiele sunt una din problemele cu care se confrunta mediul rural iar in acest sens edilul comunei Calarasi a facut azi prima actiune de ecologizare.

Primaria din Calarasi a pus la dispozitie toate materialele necesare pentru aceasta actiune.
Angajații primăriei, angajații școlilor, elevi și profesori, dar și cetățeni din sat au participat la acțiunea de ecologizare.
“Scopul principal este conștientizarea cetățenilor cu privire la nevoia de mediu curat precum și formarea unor obiceiuri sănătoase, pentru că, aceste deșeuri nu cad din cer ci sunt aruncate tot de către noi.
Mi-aș dori să-i văd mai ales pe cei care folosesc materialele plastice in agricultură, dar și proprietari de magazine și cetățeni obișnuiți, ca semn al înțelegerii importantei demersului nostru, in ultimul ceas al ajutorului dat naturii.
Materialele necesare vor fi asigurate de către primărie.
Pentru campania agricolă de primăvară vă vom indica, in curând, câteva puncte in zona Ogrin, Cismeaua Albă, Goata, Ursoaica, etc, ubde veți putea aduce plasticul din tunele și cel de sol, pentru a fi preluat de către noi in vederea plasării către centrele de reciclare..” a scris Sandu Sorin pe reteaua de socializare.

Rezultatul actiunii de ecologizare este unul foarte bun. In doar cateva ore au strans 400 de saci de material plastic in doar cateva ore.
“60 de oameni, 400 de saci de material plastic….., azi, 25.02.2022…,in nici 3 ore….
Toți angajații primăriei, profesori, ajutor social, oameni din sat…
Un singur mesaj…
STOP GUNOAIELOR!
Și un mesaj de la primar….
Dacă continuați să aruncați gunoaiele, închid primăria o zi, pe săptămâna, ca să adunăm gunoaiele… Pot economisi, anual, peste două miliarde lei…” a completat Sorin Sandu, Primarul Comunei Calarasi.

Visits: 9

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.