Sandu Sorin : „SPECIALIȘTI ” în lubenita de Dăbuleni!

0
867

Edilul comunei Calarasi trage un semnal de alarma in privinta lubenitei de Dabuleni cat si a celor care profita de acest „brand”. Sandu Sorin explica fenomenul care are loc in fiecare an. Cu o lună înainte să se coacă lubenitele „de Dabuleni”, magazinele, intersecțiile și toate drumurile erau pline, la vânzare, de „lubenite de Dabuleni”, mentioneaza edilul ..

„Cu codița vrejului uscată cu o altă lună în spate, acestea sunt vândute, „cu capul gol”, fără ca nimeni, niciun „specialist”, niciun polițist, niciun consumator, niciun procuror, niciun controlor, să întrebe, să se întrebe, oare, chiar sunt de Dăbuleni?
Dintr-o dată, când ies, în sfârșit, lubenitele de Dăbuleni, repet, dintr-o dată, apar specialiștii care dau verdictul necruțător…
Are două semințe albe, are vinișoare galbene, are coaja groasă, , are miezul roz, are pata mare, este prea mare, atunci sigur, ESTE DE DABULENI…
Poate că chiar este, că nu semanam om cu om, dar lubenita cu lubenita, dar fără nicio verificare, fără niciun document, fără niciun argument palpabil, verdictul rămâne…
Este de Dăbuleni..
De unde știi tu, sigur, că este de Dăbuleni?
Când pui poza asta, pune și fotografia producătorului și a certificatului de producător, ca să vedem și noi „dabuleanul”, chit că este el de la Călărași sau de la Sadova.
Și dacă este de la el, și este dabulean, și dacă nu i-ai făcut dop înainte, ai dus-o înapoi și a refuzat să o schimbe?
I-ai cerut tu schema de tratamente și ai văzut că este „injectata”?
Unde și cu ce este injectata, specialistul lui pește, și în timpul liber, patriot cu steag la poartă, care susține producătorul român?
Totul este perfect, în.lumea ta românească, doar lubenita de Dăbuleni este pocita…
Tot ce comanzi pe Internet este moț de bască, ce cumperi din magazine, este bio, justiția este dreaptă iar educația de excelență…”, mentioneaza Sandu Sorin.

„Mergi și intreaba-l cine este, ce documente are și alege alta în locul celei proaste.
Un producător real îți va da 3 în locul celei proaste.
Pentru că da, din nou, este posibil ca, de la polenizare până la coacere, să sufere, câteva, ca și omul…
Și da, unii mai rup crude…
Dar puneti-le FOTOGRAFIA LOR, nu pe a lubenitei, ca să știm și noi cine este, dacă este „de Dabuleni”…”, incheie Sandu Sorin interventia pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.