Sarbatorile de iarna in Dolj : Bechet Vs Calarasi !

0
489

Sarbatorile de iarna ne aduc cateva contraste in ceea ce priveste primariile din Dolj . Am reusit sa pun in antiteza doua localitati care sunt la poluri diferite ..

Bradul de Craciun in Bechet este atat de sarac incat administratia locala a “reusit” sa se incadreze la ASA NU ! Daca privim contractele si incasarile PRIMARIEI BECHET putem spune ca stau destul de bine dar .. De ce sa investeaza in aceste sarbatori ?

La polul opus putem spune ca discutam de cu totul altceva . In Calarasi , jud Dolj avem ceva unic am putea nota .. Sarbatorile de iarna au acel ceva .. care poate sa fie model in toate localitatile din Dolj doar ca … Sandu Sorin este UNIC !

Discutam despre o localitate atipica pentru Dolj . Localnicii de aici impreuna cu Sandu Sorin au realizat fara bani publici (aici e trebuie punctat) ornamente si altele specifice acestei perioade ..

Sandu Sorin a demonstrat ca se poate si in aceasta problema si impreuna cu cei din Calarasi au participat la aceasta actiune ..

Pana sa va prezentam cei doi brazi , avem cateva momente care merita sa fie evidentiate :

Sarbatorile de iarna in Dolj : Bechet Vs Calarasi ! 1

E momentul sa va prezint cei doi brazi …

Sarbatorile de iarna in Dolj : Bechet Vs Calarasi ! 2

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.