Sase MILITARI AMERICANI s-au batut cu politistii si paznicii unui local din Craiova: S-au imbatat si au refuzat sa plateasca 1Sase cetateni americani implicati duminica intr-un scandal, in Craiova, care ar fi fost generat de refuzul acestora de a achita nota de plata intr-un local, au fost amendati de politie pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

“In dimineata zilei de duminica, in imediata apropiere a unui local de alimentatie publica din Craiova, s-a produs un eveniment intre un grup de clienti ai localului respectiv si personalul cu atributii pe linia asigurarii pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul ca grupul respectiv a refuzat sa achite contravaloarea consumatiei. Intrucat persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate masuri pentru aplanarea starii tensionate, iar persoanele implicate au fost sanctionate contraventional, conform Legii 61/1991”, au precizat reprezentantii IPJ Dolj.

Citeste si :  Clubul Sportiv Scolar Craiova isi deschide portile

Cetatenii americani ar fi angajati ai Bazei militare de la Deveselu. Din acel grup faceau parte sapte militari americani, sase dintre acestia fiind sanctionati pentru tulburarea linistii publice, valoarea totala a amenzilor fiind de 3.300 de lei.

Reprezentantii IPJ Dolj au mai precizat ca nu a fost depusa plangere penala legata de faptul ca nu a fost achitata consumatia si nici referitoare la eventuale agresiuni fizice intre membrii celor doua grupuri.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.