Scandal la audierile din cazul Caracal! Gheorghe Dinca a sarit la bataie..

0
493

Audierile lui Gheorghe Dinca s-au lasat cu scandal dupa ce inculpatul s-a enervat si ar fi vrut sa sara la bataie. Avocatii familiei Melencu au spus ca vor face noi plangeri penale pentru ca asa ceva nu este posibil.

Dinca a fost dus la noi audieri unde au participat si avocatii familiei Melencu si rudele Luizei. Reclamatiile acestora legate de faptul ca procurorii nu i-ar fi luat declaratii lui Dinca l-au enervat pe acesta si ar fi sarit sa-l bata pe avocatul Tonel Pop. De asemenea Gheorghe Dinca l-ar fi intrebat daca are copii, fete pe care sa le violeze. totul s-a petrecut in fata procurorilor care se amuzau pe seama a ce spune Dinca.

„Gheorghe Dinca s-a inflamat pentru ca colega mea a atras atentia procurorului ca nu considera normal sa nu se citeasca declaratia si pur si simplu sa semneze declaratia. I-au facut semn lui Dinca, avea o regie facuta, si Dinca a sarit la noi. (…) Lucrurile au fost foarte grave, le vom consemna in plangere penala impotriva procurorilor si a lui Dinca. Nu au vrut sa intervina, l-au lasat sa isi faca numarul. Era clar ca vorbisera cu el. O sa cer protectie pentru copii. A fost amenintata si colega mea, ceva ce nu isi poate imagina nimeni. Sunt socat, nu am cuvinte. (…) Gheorghe Dinca ne-a intrebat daca avem fete sa fie violate, de fata cu procurorii si acestia se amuzau. Voi face noi plangeri penale, nu am ajuns sa ma ameninte Dinca, sa ma intrebe daca am fete si procurorii sa se amuze. Facem apel la presedinte si premier sa ne primeasca in audienta”, a declarat avocatul Tonel Pop.

De asemenea, Tonel Pop a cerut interventia premierului Orban si a presedintelui Iohannis in cazul Caracal dupa aceste amenintari.

„Rog personal presedintele Romaniei si premierul Romaniei sa intervina. Trebuie sa se faca o ancheta, lucrurile sunt degenerate cu totul.
Il rog personal pe domnul Orban si pe domnul presedinte sa ne primeasca personal”, a mai spus Tonel Pop.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.