Scandalul bugetului le aduce acuzatii penale lui Valcov si Teodorovici!

0
97
Scandalul bugetului le aduce acuzatii penale lui Valcov si Teodorovici!
Scandalul bugetului le aduce acuzatii penale lui Valcov si Teodorovici!

Executia bugetara pe 2018 starneste un nou scandal intre putere si opozitie. Dupa ce Darius Valcov, consilierul premierului, a anuntat ca Guvernul s-a incadrat in tinta de deficit de 3%, senatorul PNL Florin Citu denunta o masluire a datelor oficiale si a scurgere a informatiilor nepublice. Liberalul acuza o premeditare a fasificarii datelor bugetare, operatiune care ar fi fost pregatita inca din 2017.

Masluirea cifrelor referitoare la executia bugetara pentru 2018 a fost premeditata!

In decembrie 2017, anticipand derapajele evidente ale economiei si implicit ale deficitului, gasca PSD-ista de analfabeti economici a aprobat OUG 90.

In aceasta ordonanta la art 19 deroga de la:

Citeste si :  Se instaureaza dictatura?! Libertatea de exprimare va fi interzisa! Dancila reia legea propusa de Dragnea ..

(4) Guvernul are obligatia de a prezenta Parlamentului un buget anual care sa respecte principiile responsabilitatii fiscale, regulile fiscale, strategia fiscal-bugetara si orice alte prevederi ale prezentei legi, iar prim-ministrul si ministrul finantelor publice vor semna o declaratie ce atesta aceasta conformitate, declaratie care va fi prezentata Parlamentului impreuna cu bugetul anual.

(5) In eventualitatea ca Guvernul nu poate respecta conditia de conformitate prevazuta la alin. (4), prim-ministrul si ministrul finantelor publice vor mentiona in declaratie abaterile, precum si masurile si termenele pana la care Guvernul va asigura conformitatea cu principiile responsabilitatii fiscale, cu regulile fiscale si cu strategia fiscal-bugetara.

Citeste si :  Darius Valcov a cerut sa fie supus detectorului de minciuni, dar a mintit cand a fost intrebat daca a luat mita - motivarea deciziei de condamnare.

Adica Valcov, Teodorovici, Misa stiau ca vor incalca legea si au dat aceasta ordonanta ca sa nu mearga la puscarie.

Acum intelegeti aroganta lor pe toate posturile de televiziune?

De aceea eu, senatorul Florin Citu, ii lansez o provocare lui Eugen Teodorovici. Am depus in Parlament o lege care spune ca trebuie sa raspundeti penal daca mintiti in legatura cu bugetul si deficitul bugetar. Eugen Teodorovici, daca vrei sa nu mai zica lumea ca minti, atunci sustine aprobarea acestei legi.

Ati inteles acum de ce isi pot permite sa masluiasca datele ca pe vremea comunistilor. Au modificat legea si nu raspund penal. (Eugen, ECOFIN stie ce faci tu? )

Intrebarea care ramane la final este:

Citeste si :  Un nou scandal la Spitalul Clinic de Urgenta din Craiova

– cifrele anunatate de Darius Valcov sunt secret de serviciu, cine se sesizeaza pentru aceasta infractiune? (cifrele sunt sub EMBARGO pana pe 25 ianuarie 2018)

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniaLiberala #RomaniiTrebuieSaStie

P.S. Bineinteles ca am depus amendament pentru eliminarea art 19 si la momentul cand OUG 90/2017 a venit in Parlament. Respins cu voturile PSD + ALDE + UDMR”.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.