Scandalul se muta pe facebook : Mario Ovidiu Oprea vs Lia Olguta Vasilescu

0
399
Sursa Foto Facebook Mario Ovidiu Oprea
Sursa Foto Facebook Mario Ovidiu Oprea

Candidatul PNL la Dolj pentru Senat de pe prima poziţie Mario Ovidiu Oprea a postat pe facebook acum cateva zile raspunzand doamnei Lia Olguta Vasilescu cand aceasta a spus despre Klaus Iohannis : “Fotografia zilei. Va fi virala. Presedintele a luat loc la Masa Tăcerii… În locul lui as concedia consilierul de imagine. Asa o gafa?” .
Va redam intreaga reactie doar la Jurnal de Craiova pentru ca suntem singurul ziar (chiar daca online doar) care spune absolut tot ce apare legat de politica .
Mario Ovidiu Oprea spune : „Tupeul Olgutei Vasilescu nu face decat sa demonstreze ca la PSD, de la lideri si pana la simpli membri, onoarea e negociabila. Sa denigrezi cu orice ocazie presedintele tarii si sa ai atitudinea de stat in stat, cand tu iesi cu catusele pe mana ca ultimul infractor, inseamna sa n-ai alte repere in viata decat invidia, razbunarea si minciuna.
Doamna fara scrupule care vesnic a fost de partea chiulangiilor, a traseistilor, a celor certati cu legea, doamna care crede ca administratia se face cu un picior in curtea DNA si altul in primarie, doamna care varsa public frustrari, recunoscand voalat ca „a comis-o” fara noroc, este aceeasi care in calitate de edil sef este cercetata pentru luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite. Asta este tipul de campanie mizerabila care poarta amprenta Olgutei Vasilescu, care n-are insa suficienta voce sa spuna ca vrea la Parlament si ca a mintit craiovenii in tot acest timp.
Discreditarea este ocupatia de baza a Olgutei Vasilescu atunci cand nu incearca sa atace justitia. Lamentarile sale nu vor diminua numarul de perechi de catuse care vor reveni celor ce le merita, cum nu vor afecta nici evolutia PNL, un partid care va vota tot timpul la vedere orice solicitare venita din partea DNA. Prezumtia de nevinovatie garantata de Constitutie este una, iar un PSD cangrenat si constiintele vidate ale unora care spera ca vor fenta legea la nesfarsit, pe nevazute, este alta.

P.s. Doamna Vasilescu n-ar putea niciodata sa ia loc la Masa Tacerii, pentru ca una ca ea nu stie cand sa taca si cand sa vorbeasca. Si-ar mai fi ceva…nu incerca sa arunci cu pietre cand ai casa de sticla!”
De la distanta se pare ca urmeaza o toamna agitata iar Mario Ovidiu Oprea nu vrea sa ramana „dator” doamnei Lia Olguta Vasilescu .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.