SCJU Craiova face testari cu plata pentru depistarea COVID-19. Spitalul are cel mai mic tarif din Craiova ..

0
63

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, prin Laboratorul de Genetica Medicala al Centrului Regional de Genetica Medicala Dolj (CRGM DJ) demareaza programul de testare la cerere, in regim cu plata, pentru detectia infectiei cu COVID -19 prin metoda RT-qPCR.

Persoanele care nu sunt eligibile a fi testate pentru COVID-19 in cadrul PN.I.2 – „Programul national de supraveghere si control al bolilor transmisibile prioritare“
dar care:
– prin natura profesiei, sunt expuse frecvent la agenti infectiosi;
– au nevoie de acest test pentru reluarea activitatii profesionale;
– au fost solicitate sa prezinte un buletin de analize in tara sau in strainatate,

Citeste si :  Coronavirus Romania, bilant oficial. Peste 16.704 de imbolnaviri. In judetul Dolj au fost raportate 162 de cazuri persoane confirmate pozitiv

pot accesa, la cerere, testul Real -Time qPCR pentru diagnosticarea infectiei cu COVID-19, incepand cu data 29 Iunie 2020.

Testul va fi disponibil numai cu programare, iar rezultatele vor fi transmise prin email, la adresa mentionata de catre solicitant si raportate catre DSP, conform legislatiei in vigoare, indiferent daca sunt negative sau pozitive. Timpul de eliberare al rezultatelor este de aproximativ 24 ore de la momentul recoltarii.
Costul unui test Real Time PCR este de 200 RON (pretul acopera costurile efectuarii acestui test) .
Rezultatele vor fi emise in 24h de la momentul recoltarii in limba romana si /sau engleza (la cerere).

Citeste si :  România infectată de COVID-19! In judetul Dolj au fost raportate 100 de cazuri ..

Am studiat celelalte oferte ale testului Real Time PCR iar Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova are cel mai mic pret in acest moment .
La Synevo acelasi test costa 285 lei , Clinica Sante a fixat pretul unui test la 225 lei si Sanador a stabilit pretul unui test la 350 de lei ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.