Scoala Sfantul Dumitru, castigatoarea celei de-a doua editii a concursului - Protejam natura. Colectam selectiv 1Scoala Sfantul Dumitru din Craiova a obtinut cel mai mare punctaj în cadrul concursului „Protejăm natura. Colectăm selectiv‟, organizat de SC Salubritate Craiova SRL în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, SC Eco-Rom Ambalaje SA și IT Six Global Services SRL.  Unitatea de învățământ va primi, în perioada următoare, materiale didactice în valoare de 1000 de euro.

Scoala Sfantul Dumitru, castigatoarea celei de-a doua editii a concursului - Protejam natura. Colectam selectiv 2„Cea de-a doua ediție a proiectului nostru ne-a oferit din nou ocazia de a cunoaște cadre didactice dedicate, care au înțeles cât de important este să determine copiii să dobândească în școală nu doar cunoștințe ci și principii și valori solide, cum ar fi protejarea mediului înconjurător. Interesul nostru pe termen lung este acela de a educa elevii astfel încât aceștia să se transforme în adulți responsabili, interesați de gestionarea corectă a deșeurilor. Este motivul pentru care vom continua seria proiectelor dedicate școlilor și grădinițelor din Craiova. Suntem convinși că  numai prin organizarea unor campanii de informare derulate pe parcursul mai multor ani vom avea rezultate pozitive în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor. Felicităm școala câștigătoare și îi asigurăm pe toți reprezentanții unităților de învățământ din municipiul nostru că vor găsi mereu în noi un partener de încredere”, a declarat Mihai Butari, director general în cadrul SC Salubritate Craiova SRL.

Scoala Sfantul Dumitru, castigatoarea celei de-a doua editii a concursului - Protejam natura. Colectam selectiv 3

Pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie, copiii din cele 20 de unități de învățământ din municipiul Craiova care s-au înscris la startul competiției din cadrul proiectului „Protejăm natura. Colectăm selectiv‟ au participat la activități didactice interactive desfășurate pe baza manualelor și broșurilor puse la dispoziție de Eco-Rom Ambalaje SA și SC Salubritate Craiova SRL. De asemenea, școlile și grădinițele au organizat  ateliere de reciclare creativă, activități de distribuire de fluturași cu mesaje ecologice și un flash mob, toate acțiunile fiind promovate pe pagina de Facebook a proiectului, Craiova Colecteaza Selectiv. Pe perioada proiectului, școlile și grădinițele s-au implicat activ în strângerea de deșeuri de ambalaje (hârtie-carton, plastic-metal și sticlă), cantitatea totală colectată de SC Salubritate Craiova SRL, de la unitățile de învățământ înscrise, pe perioada concursului, fiind de 7 tone.

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.
Citeste si :  Semifinala Eurovision, la Teatrul National din Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.