Scrisoare deschisa catre domnul Gabriel Zamfir …

0
186

Scrisoare deschisa catre domnul Gabriel Zamfir ... 1Am publicat precizarile dumneavoastra pentru ca-mi respect meseria dar vreau sa vin fata de cititorii ziarului online Jurnal de Craiova cu o crunta realitate pe care craiovenii nu o cunosc .

Incep prin a spune ca am participat la Spectacolul de la Polivalenta si mi-a lasat un gust amar sa vad cum se umple sala cu PSD-isti care habar nu au cine canta pe scena ..

400 de bilete si 2000 de invitatii inseamna domnule Zamfir ca aveti parte de un management defectuos . 250 lei cel mai scump bilet ? Nu suntem la Bucuresti sau Sibiu (sa va dau exemplu de un oras european)!

Citeste si :  Handbal : S.C.M. Craiova se impune impotriva echipei din Roman ! S.C.M. CRAIOVA – C.S.M. ROMAN 32-24

Respect institutia pe care o conduceti dar aveti probleme inclusiv cu angajatii dumneavoastra . Tot la acel spectacol aflu ca instrumentistii nu au primit nici un ban pentru ce au cantat . Cum este posibil domnul manager ?

Noi presa “mintim” de prea multe ori dar inregistrarile cu angajatul dumneavoastra ?

Nu va puteti lua de cei care muncesc in privat pentru ca aia prin taxe si impozite va dau salarii . Statul roman si guvernarea pe care o aparati a sugrumat societatile comerciale iar impozitul este destul de mare .

Citeste si :  Scrisoarea unui suporter al FC U Craiova ..

Comparati prajiturile cu institutia pe care o conduceti ? Pacat ! Prajiturile indulcesc craiovenii .. munca dumneavoastra o poate face oricine si cred ca mult mai eficient …

Nu am scris pe 10 august cand jigneati mamele , nu am scris cand a ajuns in presa inregistrarea cu angajatul dumneavoastra dar acum chiar numai pot sa tac pentru ca ne aruncati in fata doar petarde ..

Va felicit pentru instrumentele luate pe fonduri europene dar Craiova nu are dirijori ?

In perioada urmatoare va veti cumpara evaluarea prin aducerea unui dirijor care in perioada urmatoare va da o nota .. Cum numim asta domnule manager ?

Citeste si :  Handbal : SERIA PARTIDELOR AMICALE S-A INCHEIAT CU UN SUCCES

Sa va spun ca lucrati pe sistemul Pile Cunostiinte Relatii ?? Da ! Si o stiti destul de bine …

Domnule Zamfir respect institutia dar dumneavoastra nu sunteti demn de asemenea pozitie!

P.S. Gurile rele spun ca sunteti sustinut de Primarul Craiovei . Ghinion .. La urmatoarele alegeri trebuie sa va orientati pentru ca acesta numai candideaza din partea PSD !

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.