Scrisoarea lui Godina catre Mos Craciun: “Te rog sa ii faci pe romani mult mai greu de prostit!”

0
98

Scrisoarea lui Godina catre Mos Craciun: "Te rog sa ii faci pe romani mult mai greu de prostit!" 1Cunoscutul agent al Poliției Române, Marian Godina, iese la rampă și de Craciun. Într-o postare pe pagina sa de Facebook prin intermediul unei scrisori către Mos Craciun, polițistul lansează un atac dur la posturile TV care invită cu regularitate în dezbaterile pe care le organizează oameni cu dosare penale sau chiar condamnați definitiv, iar apoi susțin în public că vorbesc despre adevăr și dreptate.

Dragă Mos Craciun,

Poate ți se pare ciudat că la vârsta mea îți mai trimit scrisori, dar știu pe unul chiar mai în vârstă decât mine care i-a trimis o scrisoare lui Trump cu speranța că o va citi, deci sper și eu că această scrisoare va ajunge la tine, o vei citi și îmi vei îndeplini dorința.

Îmi doresc ca românii de rând să nu mai fie atât de ușor de manipulat. Să își pună mereu întrebări și să nu caute răspunsurile la “formatori de opinie”. Unii spun că și eu aș fi “formator de opinie”, dat fiind faptul că sunt urmărit de vreo 400 de mii de oameni. Eu mi-aș dori ca fiecare să își facă propria opinie, dar dacă totuși formez părerea cuiva, aș vrea ca de fiecare dată când scriu ceva, acel cineva să se întrebe: “Ce interes are Godina în problema asta? Ce urmărește?”

La fel ar trebui să facă și atunci când se uită la anumite televiziuni. Acolo răspunsul ar veni mult mai repede și ar fi evident. Cam ce interes poate avea o televiziune care are invitați cercetați penal, condamnați chiar, prezentatori cu limbaj de mahala și oameni plini de dosare penale? Acum serios, cât de îngrămădit trebuie să fii ca, măcar pentru o secundă, să crezi că oamenii ăia vor să îți spună adevărul?

Citeste si :  Presedintele, o noua scrisoare pentru Dancila! Ii cere sa puna de urgenta pe ordinea de zi acest subiect!

Așa că, Moș Crăciun, cu speranța că nu vei reveni la Mos Gerila, te rog să îi faci pe români mult mai greu de prostit.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.