Scrisoarea unui băiețel de 9 ani dedicată mamei ucise de ruși: „Mulțumesc pentru copilăria mea. Îți promit că voi fi cuminte, ca, într-o zi, să ne întâlnim în Rai”

0
141

O scrisoare tulburătoare a unui copil din Ucraina către mama sa, ucisă în fața ochilor lui în timp ce erau într-o mașină când încercau să fugă dintr-o localitate bombardată, a impresionat întreaga planetă.

Cuvintele par scrise de cineva mult mai matur în comparație cu cei doar 9 ani ai băiețelului și arată legătura strânsă și dragostea dintre cel mic și cea care i-a dat viață.

Textul răvășitor, scris pe două foi de agendă, a fost publicat, pe pagina sa de Twitter, de Lesia Vasilienko, membru al parlamentului ucrainean. „Niciun copil nu merită să fie privat de mama lui într-un mod atât de crud, mai ales la vârsta la care are cea mai mare nevoie! Acesta este mesajului lui de rămas-bun”, a notat Lesia Vasilienko.

„Mamă, mulțumesc pentru cei nouă ani frumoși din viața mea! Mulțumesc mult pentru copilăria mea! Nu te voi uita niciodată! Îți promit că voi fi cuminte, ca, într-o zi, să ne întâlnim în Rai”, a scris, tulburător, băiețelul de 9 ani. Potrivit parlamentarului ucrainean, băiatul a fost prins în mașină, lângă cadavrul mamei sale, ucisă după ce armata rusă a deschis focul asupra vehiculului cu care familia încerca să părăsească o localitate aflată sub bombardamente. Micuțul a fost salvat de voluntari ucraineni și se află în siguranță.

Sursa Libertatea

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.