Home » Editorial » Scrisoarea unui suporter al FC U Craiova ..

Scrisoarea unui suporter al FC U Craiova ..

Nu am primit nici o scrisoare la Redactie . Este scrisoarea mea pentru voi toti cei care tineti cu aceasta echipa si am sa fiu scurt fara sa plictisesc pe cineva . FC U Craiova nu este o echipa de fotbal dar este greu incercata de diverse cauze . Una din ele sunt chiar suporterii echipei care din pacate nu inteleg unele lucruri care tin de aceasta echipa . 

Pentru suporteri am cateva intrebari esentiale la care am sa-mi permit sa raspund chiar eu pentru ca inainte de a fii suporter la 5 ani am mers dus de mana la stadion de catre tatal meu ..

Ce inseamna sa fii suporter  ? Doar pe stadionul Aripile sa strigi ce nu-ti place ?

Am sa spun ca este gresit ! Acolo nu ne aude doar locuitorii din acele blocuri si cei de pe retelele de socializare care din pacate nu decid !

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului - Geani Stoichitoiu , FC U Craiova : Ma bucur ca am reusit sa castigam aceasta partida

Suporterii asteapta prea mult ca aceasta echipa si conducerea sa faca totul ! A fii suporter inseamna sa te implici si sa fii parte activa a acestui fenomen .

Am sa spun cu o mare tristete ca toti suporterii din afara acestui oras daca locuiau in Craiova aveam demult un miting de sustinere pentru aceasta echipa .

De ce este nevoie de asa ceva ? Am sa fiu sincer cu voi dragi cititori !

Nu doar share pe facebook conteaza ! Nu doar pozele cu FC U Craiova sunt de baza ..

In strada ne putem face auziti ! Vedeti ca media nu da despre aceasta echipa ! Cum poti sa iesi din aceasta cenzura ? Am sa spun eu : MITING DE SUSTINERE !

Citeste si :  Fotbal / Stefan Stoica ne-a acordat un interviu la finalul primului antrenament !

Dragi prieteni aceasta echipa are nevoie de noi toti sa o sprijinim ! Daca maine se face un miting am sa spun PREZENT fara nici o problema ..

Inainte de a fii ziarist sunt suporter iar pentru mine Ion Oblemenco fara Stiinta nu exista ! Va chem pe toti sa ne facem auziti si sa aratam ca familia FC U Craiova este una foarte mare ! Inchei propria scrisoare prin a spune doar atat : Stiinta suntem NOI !

P.S. : Stiu ca nu sunt suportat de multi si nu vreau sa fiu pe placul vostru dar adevarul trebuie spus ..

Lasa un comentariu aici !

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.