Home » Life & Style » IT » Se adauga o noua functie importanta la WhatApp

Se adauga o noua functie importanta la WhatApp

Se adauga o noua functie importanta la WhatApp

Se adauga o noua functie importanta la WhatApp

WhatsApp isi rasfata utilizatorii în ultima vreme. Dupa ce a adaugat recent posibilitatea trimiterii de fișiere GIF, noua versiune a aplicației permite utilizatorilor să trimită fișiere de până la 100MB, inclusiv MP3 și PDF. Acesta este unul dintre reproșurile utilizatorilor, care se plângeau de faptul că nu pot trimite fișiere de acest tip în rețea.

Citeste si :  Cum inseala fiecare in functie de zodie.Cine sunt cei care pun „suflet” intr-o relatie si cine o trateaza ca pe un sport national.

Noua funcție ar putea face lucrurile mai ușoare pentru persoanele care doresc să folosească WhatsApp la birou, pentru a trimite fișiere pe care altfel ar fi trebuit să le trimită prin e-mail. De asemenea, va exista posibilitatea de a selecta fotografii și videoclipuri pentru a le trimite prin intermediul aplicației WhatsApp direct din aplicația camerei.

loading...

Actualizarea ar trebui să fie deja disponibilă pentru descărcare pe iOS și Android, anunță Indy100.

Citeste si :  WhatsApp devine o aplicatie mai sigura prin introducerea sistemului de verificare dubla

Sa ne aducem aminte ca  WhatsApp  a ridicat si mai mult stacheta securitatii pentru utilizatorii sai prin adoptarea unui sistem de verificare dubla. In cazul unei aplicatii de chat, cum este WhatsApp, informatiile utilizatorilor pot fi interceptate din doua directii. Pe de o parte, acestea ar putea fi interceptate in timpul transferului de la un device la altul, problema pe care WhatsApp a rezolvat-o prin criptare.

Citeste si :  Metoda de furt online, in numele unei firme cu renume

 

Pe Facebook ne-ai dat Like?

Daca ti-a placut acest articol click pe butonul de mai jos.

 

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.