Se apropie luna cadourilor ! Suporterii FC U Craiova doresc ca echipa sa joace pe noul “Ion Oblemenco” !

0
498
Se apropie luna cadourilor ! Suporterii FC U Craiova doresc ca echipa sa joace pe noul "Ion Oblemenco" ! 1
Sursa foto Sorin Goanță

Inca putin si intram in cea mai frumoasa luna din an , Decembrie – LUNA CADOURILOR ! Sambata pe stadionul din Amarastii de Jos suporterii FC U Craiova si-au manifestat inca o data dorinta sa-si vada echipa favorita pe cel mai nou stadion din Banie .

Din punct de vedere legal , Primaria Municipiului Craiova trebuia sa dea un raspuns la solicitarea facuta de Marcel Iancu . Jurnal de Craiova a fost alaturi de Marcel Iancu si Nicolo Napoli cand au mers la Primaria Craiova dar din pacate domnul Primar , Mihail Genoiu a fost prezent la deschiderea anului universitar .

Avand in vedere ca Primaria Craiova trebuia sa dea un raspuns la cererea facuta de catre domnul Marcel Iancu , presedintele FC U Craiova , m-am gandit ca intram in luna cadourilor si primim un raspuns din partea administratiei locale .

In mod normal pentru asemenea cerere este necesar doar 30 de zile dar sa nu discutam despre acest aspect si sa ne gandim ca Domnul Genoiu vrea sa faca un cadou suporterilor echipei FC U Craiova .

Acum lansam o intrebare pentru cei care citesc acest ziar online : Accepta Administratia Locala din Craiova cererea facuta de catre FC U Craiova  pentru a juca pe noul stadion Ion Oblemenco ?

Cu aceasta ocazie lansam si un sondaj !

Accepta Administratia Locala din Craiova cererea facuta de catre FC U Craiova  pentru a juca pe noul stadion Ion Oblemenco ? 

  • Nu (57%, 108 Votes)
  • Da (37%, 69 Votes)
  • Nu Stiu (6%, 12 Votes)

Total Voters: 189

Loading ... Loading ...

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.