Se decide constructorul pentru stadionul de atletism din Craiova

0
632

Se decide constructorul pentru stadionul de atletism din Craiova 1Lucrarile privind construirea stadionului de atletism din Craiova vor fi demarate in scurt timp, anunta autoritatile locale, si daca totul se va derula conform graficului, acestea ar trebui sa fie gata anul viitor.

Procedura de achizitie este, la ora actuala, potrivit reprezentantilor Primariei Craiova, in faza de evaluare a ofertelor.

„La ora aceasta, caietul de sarcini este pe SEAP, ofertele s-au depus, sunt in analiza si cat de curand vom stabili si un castigator al acestei licitatii. Speram ca vom avea un castigator serios asa cum am avut la marea majoritate a constructiilor care s-au realizat in Craiova si in felul acesta, intr-un an de acum incolo, sa avem o baza sportiva intregita cu acest stadion de atletism”, a explicat Mihail Genoiu, primarul Craiovei.

Citeste si :  Craiova: Scandal cu repetitie din cauza gazelor

Marele obiectiv al municipalitatii este ca acest teren sportiv sa obtina acreditarea Federatiei Internationale de Atletism.

„Ne apropiem de momentul in care stadionul va fi reluat din punct de vedere al constructiei, lucrari sistate in urma cu aproximativ doi ani. Acest stadion a aparut ca o necesitate in momentul in care Stadionul Ion Oblemenco a inceput sa prinda contur pentru ca disparitia pistei de atletism de pe acea arena, impunea realizarea unei alte piste de atletism.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  USR : Facem Craiova capitala statului paralel!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Din cauza problemelor care au aparut in timpul contructiilor de aici, deoarece ne aflam intr-o zona unde panza freatica este extrem de ridicata, lucrarile de constructie au fost sistate.

Am reluat proiectarea si cu aceasta ocazie ne-am gandit, luand in calcul faptul ca baza sportiva din Craiova a ajuns la un nivel atat de ridicat incat sa nu ne mai permita sa facem lucruri marunte, sa construim o baza atletica la cel mai inalt nivel.

Citeste si :  PSD si-a anuntat candidatul pentru Primaria Craiova

Vom avea un stadion care va fi acreditat de Federatia Internationala de Atletism, speram noi, pentru ca la baza acestui proiect sta o consultanta data de o firma din Germania, acreditata de Federatia Internationala de Atletism”, a conchis edilul Craiovei.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.