SE DESCHIDE CRAIOVA SUMMERFEST! Spectacole in Centrul Vechi si Water Park!

0
219

Craiova SummerFest deschide, în acest weekend, seria petrecerilor de la Water Park și aduce pe scenele din oraș doi artiști cunoscuți pe plan național: JUNO și GEO Da SILVA, dar și pe cei mai talentați artiști locali – Casual Band, KOP Dance, Remix Band, Risk of Contamination, Filarmonica Oltenia și Ansamblul Folcloric Maria Tănase. În plus, cei care ajung, în weekendul 15-17 iulie, în Centrul Vechi vor avea ocazia să joace pe ritmuri tradiționale românești, grecești și macedonene.

Startul la spectacolele din weekend îl dau artiștii de la Casual Band. Bogdan Uță & Co își așteaptă spectatorii vineri, 15 iulie, pe scena din Centrul Vechi – Piața Frații Buzești, începând cu ora 19.00.
Prima seară de weekend va continua cu o lecție de dans susținută de copiii de la KOP Dance, iar petrecerea va continua oltenește, tot în Centrul Vechi, cu câțiva dintre soliștii îndrăgiți de la Ansamblul Folcloric Maria Tănase – Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Liviu Dică și Constantin Enceanu.

Craiova SummerFest îl aduce sâmbătă seara, 16 iulie, în Centrul Vechi, pe JUNO – unul dintre tinerii colaboratori ai lui Smiley. Alături de echipa HaHaHa Production din 2016, Juno a colaborat prima oară cu Smiley pentru piesa „Rara”. Primul său single a fost „Averile”, urmat apoi de alte single-uri: „Praf”, „Ego”, „Grenada” feat. Nicole Cherry, „Dumbada” feat. Shift sau „Profu”, coloana sonoră a serialului cu același titlu difuzat de Pro TV, serial în care JUNO joacă rolul unui licean. În 2019, JUNO a ajuns în topurile muzicale din România cu piesa „Caută-mă”, iar în 2021, JUNO și-a lansat primul său album solo.

O altă surpriză a serii de sâmbătă, 16 iulie, va fi la Water Park Craiova, unde Geo DaSilva își invită fanii, între orele 18.00 – 23.00, la Retro Remix Party – cea mai tare petrecere în aer liber, la piscină.
Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ şi MC din România, cu o carieră de peste 20 de ani, Geo Da Silva este cel care, în 2004, a pus bazele produsului Funky DJs. În anul 2007 și-a lansat primul album solo, iar unul dintre cele mai de success hituri ale sale, I will do it like a truck, a cucerit topurile din întreaga lume în anul 2008.

Seara de duminică, 17 iulie 2022, aparține trupelor locale și comunităților elene și macedonene, care vor susține trei ore de dans și muzică pe scena din Centrul Vechi.
Sub conceptul Craiova SummerFest sunt reunite toate spectacolele organizate de Primăria Craiova, cu sprijinul instituțiilor de cultură, în perioada estivală.

CENTRUL VECHI
Vineri, 15 iulie 2022, ora 19.00 – 22.00:
Concert Casual Band
Spectacol de dans, KOP Dance
Să petrecem olteneşte! Ansamblul Folcloric Maria Tănase

Sâmbătă, 16 iulie 2022, ora 19.00 – 22.00:
Spectacol artistic, Centrul Cultural Craiova
Concert cameral, Filarmonica Oltenia
Concert JUNO

Duminică, 17 iulie 2022, ora 19.00 – 22.00:
Remix Band – Școala de muzică Șincai
Dansuri greceşti, Ansamblul Irini al Comunităţii Elene Craiova
Dansuri tradiționale, Asociaţia Macedonenilor din România
Concert Risk of Contamination

Water Park
Sâmbătă, 16 iulie 2022, 18.00 – 23.00:
DJ live set Geo da Silva

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.