Se intorc din Parlament si tot nu avem containerele ingropate ! Inaugurate de Ion Prioteasa si Mihail Genoiu , containerele sunt doar pe hartie ..

0
192

Inaugurate cu mare fast , a lipsit sampania e clar , containerele ingropate parea sa fie un vis devenit realitate si pentru Craiova . Ion Prioteasa si Mihail Genoiu au reusit sa ajunga in Parlament ..

„Lucrările pentru amenajarea celor 438 de platforme destinate amplasării containerelor îngropate în municipiul Craiova se derulează în cadrul unui contract cu valoarea totală de aproximativ 7,5 milioane de euro, încheiat între Consiliul Județean Dolj și SC European Waste Technology SRL, în calitate de lider al Asocierii SC European Waste Technology SRL – Nord Engineering SRL, contract în care mai sunt incluse procurarea și montarea a 729 de containere cu capacitatea de cinci metri cubi și a 30 de containere de trei metri cubi, precum și furnizarea a 15 utilaje specifice.” spuneau autoritatile la inceputul lunii octombrie ..

Citeste si :  Dolju-n bucate ca la mama acasa, la Urzicuta in Dolj, de Ziua comunei!

Realitatea este cu totul alta in acest moment . Calculele din birouri nu au avut nici o legatura cu ce este defapt pe teren astfel ca realitatea a devenit un vis frumos .

O buna parte din terenul pe care trebuiau amplasate aceste containere se suprapune cu domeniul privat ..

Poate ne explica si noua cineva in ce stadiu se afla acest proiect pentru ca noi avem alt raspuns .. Posibil sa se intoarca cei doi din Parlament iar containerele sa ramana …. tot un vis ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.