Se mareste tariful de colectare a gunoiului

0
67

Eco Sud, operatorul depozitului de gunoi de la marginea Craiovei a castigat si ultima batalie cu autoritatile locale. Dupa doua cereri de majorare a tarifului pentru depozitarea gunoiului Eco Sud a obtinut ce si-a dorit. Astfel, de la 19,27 euro pe tona de gunoi depozitata la Mofleni, Eco Sud va primi de acum inainte 21,74 euro, fara TVA. Aceasta majorare se va aplica de la 1 martie 2019.Se mareste tariful de colectare a gunoiului 1

Conform contractului semnat pentru masterplanul de deseuri, acelasi tarif pe care il plateste municipalitatea craioveana ii este perceput si operatorului de colectare a gunoiului din intreg judetul. Daca pana acum acest operator, SC IRIDEX, nu a putut incheia un contract cu Eco Sud pentru ca inca nu era clar ce tarif se va stipula in acordul dintre cele doua firme, de acum inainte problema pare rezolvata.

Citeste si :  Mica Unire sarbatorita si la Craiova

Astfel, starea de urgenta decretata in judetul Dolj, dupa ce s-a aflat ca IRIDEX nu are unde sa duca gunoaiele din intreg judetul, ar urma sa se ridice.

Tariful majorat se va regasi, in cele din urma, in pretul pe care il va avea de achitat orice cetatean, beneficiar al colectarii gunoiului.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.