Se schimba gazonul pe stadionul din Banie . Azi a inceput decopertarea gazonului.

0
139

A demarat acţiunea de decopertare a gazonului de la stadionul din Banie. Suprafaţa de joc va fi schimbată în această pauză competiţională.

La licitaţia demarata de Primaria Craiova s-a prezentat doar SC Sports Fields SRL din București. Fiind singura oferta, aceasta a fost selectată drept câştigătoare încă din data de 13 septembrie.

Lucrarile de schimbare a gazonului au fost intarziate din cauza meciului dintre FCU Craiova si CSU Craiova.
Potrivit caietului de sarcini, Complexul Sportiv Craiova – Stadionul de Fotbal are o capacitate de aproximativ 31.000 locuri, este o constructie semiacoperita (tribune acoperite), fara sistem retractabil de acoperire a suprafetei de joc, fara pista de atletism pe marginea suprafetei de joc si are o suprafata gazonata de 10.000 mp, din care aproximativ 8000 mp gazon hibrid si aproximativ 2000 mp gazon 100% natural, acesta din urma afland-se pe marginea suprafetei de joc. Stadionul de Fotbal găzduiește competiții sportive – meciuri de fotbal și rugby – la nivel național și internațional, estimate la o medie de 45 de meciuri anual. Suprafața gazonată trebuie menținută în standarde, conform recomandărilor UEFA și cerințelor particulare ale organizatorilor meciurilor de fotbal sau rugby de pe acest stadion.

Este necesară înlocuirea rulourilor de gazon hibrid, precum si înlocuirea gazonului natural aflat in zona de garda a terenului cu gazon sintetic 100%, care sa respecte normele UEFA.
Valoarea estimată pentru lucrarile de înlocuire a rulourilor de gazon este de 2.885.025,33 lei (excl.TVA), pentru înlocuirea următoarelor tipuri de gazon:
– gazon hibrid: aproximativ 8000 mp;
– gazon 100 % artificial, ce se va monta pe marginea suprafetei (zona de gardă a terenului de joc): aproximativ 2000 mp.

Citeste si :  Partidele politice cauta primar pentru Craiova dar ... degeaba !

Sports Fields are ca domeniu de activitatea construcția și întreținerea terenurilor de sport. Înființata în anul 2000, Sports Fields este una din principalele companii de profil din România.
Din portofliul acesteia gasim urmatoarele proiecte:
-Stadion Municipal Sibiu;
-Trei terenuri naturale, bază antrenament FCSB;
-Teren sintetic, bază antrenament KAA Gent Belgia;
-Teren natural, cantonament Lunca;
-Două terenuri naturale, baza Federației Române de Rugby.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.