Se vor relua cursele regulate pe Aeroportul Craiova. Pista aeroportului s-a redeschis ..

0
379

Pista Aeroportului International Craiova s-a redeschis, de ieri, odata cu finalizarea lucra odata cu finalizarea lucrarilor efectuate la suprafata nivelata a benzii pistei si amenajarea ariei de siguranta (RESA).

“Operațiunile desfășurate în cadrul mega-proiectului de extindere și modernizare a aeroportului au fost necesare pentru creșterea capacității portante, însemnând creșterea siguranței și reducerea avariilor, în cazul unei eventuale ieșiri în decor a aeronavelor. Concret, pe o suprafață de aproape 280.000 mp, de-a lungul pistei, a fost decopertat stratul vegetal, iar terenul a fost tratat cu soluții speciale pentru protejare și impermeabilizare. La final, pământul și stratul vegetal au fost reașezate.

Din cauza gradului de complexitate al lucrărilor și pentru a nu perturba traficul aerian, în perioada 16-25 octombrie, zborurile pe Aeroportul International Craiova au fost suspendate. Cursele regulate se vor relua de pe data de 29 octombrie, iar de pe 30 octombrie se vor relua zborurile către Dortmund.”, a declarat Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.