Sectia ATI a Spitalului de Boli Infectioase Craiova este PLINA !

0
83

Cincisprezece persoane diagnosticate cu Covid-19 la un centru privat pentru ingrijirea persoanelor varstnice din Craiova au fost internate in spital, iar centrul a intrat in carantina. La Terapie Intensiva nu mai sunt locuri.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, Ştefan Popescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că persoanele au fost depistate cu infecţie cu SARS-COV2 în urma testării periodice care se face în centru.

O suta de batrani internati aici au fost testati pentru COVID-19, iar pentru 15 dintre ei rezultatul analizelor a fost pozitiv.

Acestia sunt internati in Spitalul de Boli Infectioase Craiova.

„In acest camin sunt internati peste o suta de batrani. Au fost testati toti. Si angajatii au fost testati. In urma acestei testari periodice au fost depistati pozitiv trei personal administrativ si cincisprezece asistati. La restul analizele sunt negative. Caminul a intrat in carantina, sunt supravegheati. Se face ancheta epidemiologica si la familiile angajatilor”, spune Stefan Popescu.

Citeste si :  Situatie epidemiologica Dolj : 647 de persoane izolate la domiciliu, 149 de persoane aflate in carantina si nici un caz nou de infectare cu coronavirus

Potrivit unor surse medicale, niciunul dintre seniori nu are simptome de COVID-19, insa sufera de alte boli grave.

In Spitalul de Boli Infectioase Craiova sunt internate acum aproximativ 70 de persoane cu COVID-19, iar in sectia ATI nu mai este niciun loc liber. Aici au fost transferati si trei pacienti cu infectie cu SARS-COV2, in stare grava, de la Spitalul Mioveni.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.