Șeful Secției de Producție în cadrul DRDP Craiova a incetat din viata

0
917

Seful Secție de producție în cadrul DRDP Craiova, Mihai Pistol,a încetat din viaţă la doar 52 de ani, potrivit unui anunţ postat pe pagina oficială a DRDP Craiova.

“Din păcate veștile triste nu ne ocolesc nici la acest început de an, am aflat cu tristețe că Mihai a plecat pe un alt drum, pe un drum fără de întoarcere.
Suntem obligați de soartă să ne luăm adio de la cel ce a fost inginer Pistol Mihail, Șef Secție de Producție în cadrul DRDP Craiova.
La numai 52 de ani, Mihai, a plecat spre o altă lume, unii zic mai bună, însă lasă aici o lume mai tristă, o lume mai săracă cu un specialist în drumuri, un om care a iubit “negrul” asfaltului, dar, care avea un suflet de un alb imaculat.

Să ai un drum lin printre stele, la fel ca acelea pe care le-ai construit pe pământ!
De acolo de sus să ne veghezi pe toți și să ne dai în continuare sfaturile tale bune.
Colectivul DRDP Craiova este alături, cu gândul și cu fapta, de familia greu încercată.

Astfel de mesaje se încheie de obicei cu: “Dumnezeu să-l ierte”, dar la Mihai nu este cazul pentru că nu are de ce să-l ierte, a fost un om prea bun și iubitor de oameni.
Spunem doar:
DUMNEZEU SĂ-L AIBĂ ÎN PAZA SA!” se arata in mesajul transmis de colegii din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.